Συνάντηση Νίκα με χυμοποιούς και εκπροσώπους συνεταιρισμών για το θέμα των αποβλήτων

Συνάντηση με χυμοποιούς και εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών της Π.Ε. Αργολίδας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Ναύπλιο, την Τετάρτη 3 Μαρτίου.

“Το περιβάλλον αποτελεί υπέρτατη αξία” τόνισε προς κάθε κατεύθυνση ο περιφερειάρχης και επανέλαβε πρόσφατη δήλωσή του ότι ότι “του χρόνου, τα συμβόλαια που υπογράφουν οι χυμοποιοί για να διαθέτουν μερικώς επεξεργασμένα απόβλητα στον Βιολογικό Καθαρισμό, θα πρέπει να εφαρμοστούν διαφορετικά δεν θα επιτραπεί να λειτουργήσουν”.

“Αυτό πρέπει να το ξέρουν από τώρα. Θα ισχύσει αυτό που θα υπογράψουν οι χυμοποιοί με την ΔΕΥΑ Αργους – Μυκηνών” συνέχισε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι “η θέση μας ως Περιφέρεια θα είναι απολύτως σύμφωνη με τον νόμο, χωρίς καμία παρέκλιση”.

Ο περιφερειάρχης υπενθύμισε ότι η Περιφέρεια έχει διαθέσει σημαντική πίστωση για να λειτουργήσει σωστά και ο Βιολογικός Καθαρισμός και γνωστοποίησε ότι προτίθεται να μετάσχει, την επόμενη εβδομάδα, σε νέα συνάντηση -κυρίως τεχνικού χαρακτήρα, με τους χυμοποιούς και τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως οι Διευθύνσεις Περιβάλλοντος και Υγείας και οι ΔΕΥΑ Αργους – Μυκηνών και Ναυπλίου.

3 σχόλια

  1. Εξαρτατε τι χρωμα εχουν τα αποβλητα φιλοι μου!,!!! Αν ειναι φιλοκυβερνητικα δεν μολυνουν !!!!….αν ειναι αντικυβερνητικα…στο πυρ το εξωτερο !!!!! ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!

  2. XAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXXAXAX A ΡΕ ΜΑΥΡΟΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ…………ΚΑΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΠΑΝΙΤΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕς ΣΩΛΗΝΕς ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΧΥΜΟΠΟΙΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΡΓΟΛΙΚΟ ΚΟΛΠΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! την δημιουργία πλακτούν απο τα απόβλητα και την πάχυνση των ψαριών, και μετά φάτε και φρέσκο ψαράκι με όλες τις τοξίνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μιλάμε για χοντρό δούλεμα ,σε ουρακοτάγκους απευθύνεστε ??????????????????????

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια