Ο Τάσος Δαγρές υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Αργολίδας και άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με το μπάσκετ από διάφορα πόστα, ο Τάσος Δαγρές, είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με το συνδυασμό «Πρώτα το μπάσκετ» στον οποίο είναι επικεφαλής ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ο Τάσος Δαγρές θεωρεί ότι ο Παναγιώτης Φασούλας δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους διαχρονικά αθλητές ο οποίος χάρισε στον ελληνικό αθλητισμό τις μεγαλύτερες επιτυχίες και συνέβαλε στην καταξίωση του αθλήματος στη χώρα…

Είναι βέβαιος ότι τόσο ο Π. Φασούλας όσο και οι συνεργάτες του, μπορούν να συμβάλουν οργανωτικά ώστε το άθλημα να φτάσει ακόμα ψηλότερα σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Όπως λέει ο κ. Δαγρές: «Είναι επιτακτική η ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο του ελληνικού μπάσκετ. Ένα αύριο καθαρό, διάφανο, οργανωμένο, ψηφιοποιημένο, καινοτόμο, οικονομικά ανεξάρτητο και έτοιμο να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της εποχής μας».

Ο Τάσος Δαγρές γεννήθηκε στο Άργος την 1η Φεβρουαρίου 1963. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.

Ασχολείται με τις πωλήσεις αθλητικών ειδών στις πόλεις του Άργους και του Ναυπλίου. Είναι γνώστης της αγγλικής γλώσσας.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και υπήρξε ενεργός αθλητής στα τοπικά πρωταθλήματα της Αργολίδας.

Ανιδιοτελής και ομαδικός, προσέφερε από τη θέση του τα μέγιστα για τη σψστή πορεία των ομάδων που συμμετείχε, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Το 2004, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, η αγάπη του για τον αθλητισμό και την ομαδικότητα δεν σταμάτησε.

Παρακολούθησε διάφορα αθλητικά συνέδρια και σεμινάρια ανά την Ελλάδα. Με τη γνώση που απέκτησε, έγινε αρωγός και συμπαραστάτης σε πολλές ομάδες του αθλητικού χάρτη της Αργολίδας.

Τα τελευταία 5 έτη, υπήρξε μέγας χορηγός σε ομάδα καλαθοσφαίρισης του νομού Αργολίδας, στο ανδρικό και στο γυναικείο τμήμα, τα οποία πρωταγωνιστούν πλέον στις εθνικές κατηγορίες, βοηθώντας στην πράξη την ανάδειξη του αθλητισμού του νομού.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια