Κλείνουν κι άλλα τμήματα Δημοτικών και Νηπιαγωγείων στον Δήμο Ναυπλιέων

Με απόφαση της διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία δύο  τμημάτων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και δύο τμημάτων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού, από τις 2 Μαρτίου και για 14 ημέρες, λόγω κρούσματος  Covid 19.

Επίσης από τις 3 Μαρτίου και για 14 ημέρες, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Ιρίων, του Νηπιαγωγείου Ιρίων, του Νηπιαγωγείου Τολού και δύο τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Τολού, λόγω κρούσματος  Covid 19.

Όπως αναφέρει η διευθύντρια  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Αικατερίνη Δουράνου:

“Oι στενές επαφές των περιστατικών έχουν ειδοποιηθεί από τις Διευθύνσεις των σχολείων,  προκειμένου για την παραμονή τους στο σπίτι, τη στενή παρακολούθηση της υγείας τους και την ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών τους σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων. Υπεύθυνος φορέας για την ιχνηλάτηση των επαφών είναι ο ΕΟΔΥ.

Οι Διευθύνσεις των σχολείων θα κοινοποιήσουν στις οικογένειες των μαθητών, μαθητριών τους το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης, το οποίο υλοποιείται πρωινές ώρες.”

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια