Για τα περί… “δικαίωσης” (!) της ΔΕΥΑΑΡΜ από το Πρωτοδικείο (σχόλιο του Δημ. Δρούγκα)

Σχόλιο του Δημοσθένη Δρούγκα, περιφερειακού συμβούλου Π.Ε. Αργολίδας με την “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου”

Η απόφαση του πρωτοδικείου να συνεχιστεί η λειτουργία των χυμοποιείων όχι μόνο δεν δικαιώνει την ΔΕΥΑΑΡΜ (Δημοτικής Επιχείρησής Ύδρευσης Αποχέτευσης Άργους Μυκηνών) αλλά αντίθετα την εκθέτει…

  • Την εκθέτει, γιατί επιβάλλοντας πλέον το Πρωτοδικείο την λειτουργία των χυμοποιείων κάτω από συνεχείς ελέγχους, κάνει αποδεκτό το γεγονός ότι δεν γινόταν κανένας έλεγχος από την ΔΕΥΑΑΡΜ, και τα χυμοποιεια λειτουργούσαν όπως ήθελαν, και έστελναν ότι ήθελαν στον Βιολογικό.
  • Την εκθέτει γιατί κάνει αποδεκτό το γεγονός ότι υπήρχε η δυνατότητα συνεχών ελέγχων από την ΔΕΥΑΑΡΜ, που όμως δεν γίνονταν αδικαιολογητα.
  • Την εκθέτει γιατί το μοντέλο διαχείρισης του Βιολογικού από τον ιδιώτη εργολάβο που επιλέχτηκε από αυτήν, αποδείχτηκε εντελώς αποτυχημένο.
  • Την εκθέτει γιατί αυτή ήταν που ουσιαστικά έκλεισε τα χυμοποιεία αναστέλλοντας τις συμβάσεις, και καθιστώντας συνεπώς παράνομη τη συνέχιση της λειτουργίας τους.

Αντί λοιπόν να πανηγυρίζουν στην ΔΕΥΑΑΡΜ για την δικαίωση απ το Πρωτοδικείο, καλό θα ήταν να σκύψουν πάνω στα κολοσιαία προβλήματα του Βιολογικού, και σε πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να κοιτάξουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να δώσουν λύσεις ουσιαστικές και οριστικές και να πάψει αυτό το αίσχος που μολύνει τον Αργολικό κόλπο.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια