Kαμπόσος: Τα χυμοποιεία έκλεισαν για να εκβιάσουν τους παραγωγούς και τον Δήμο Άργους-Μυκηνών

«Η προσπάθεια εκβιασμού των βιομηχανιών χυμοποιείας δεν θα περάσει. Μπορούν και πρέπει, να δεχτούν τα πορτοκάλια των παραγωγών» αναφέρει σε δηλώσεις ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Όπως λέει:

«Η ΔΕΥΑΑΡΜ,  έκανε ότι ορίζει ο νόμος για να σταματήσει την ρύπανση του Αργολικού κόλπου. Οι χυμοποιοί για να αποφύγουν το οικονομικό βάρος της λειτουργίας των βιολογικών τους, εκβιάζουν τον Δήμο μέσω των παραγωγών, λέγοντας πως έχει κλείσει τον «στρόφιγγα» η ΔΕΥΑΑΡΜ! Τα ψέματα τους, δεν θα μας οδηγήσουν να παρανομήσουμε. Μπορούν να δεχτούν τα πορτοκάλια κανονικά, λειτουργώντας νόμιμα τις βιομηχανίες τους! Δεν μπορεί να πληρώνει πάντα, ο φτωχός παραγωγός και ο Αργολικός κόλπος, την προσπάθεια τους να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος! Πρέπει, να είμαστε όλοι σύννομοι!»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Καμπόσου:

20 σχόλια

 1. Πέστα Λιμνιατη, αλλά αντε εσύ να βάλεις μυαλό στους καμπιτες, αυτοί όλοι τούς θέλουν “και την πίτα ολόκληρη, καί τον σκύλο χορτάτο”

 2. Τελικα βλεπω οτι ολοι εδω συμφωνουμε ….. οτι διαφωνουμε με τον σουλτανο μας ,!,!!!! Κανεις δεν βλεπω να ειναι με το μερος του !!!! Κανεις δεν βλεπω να κανει τον συνηγορο του διαβολου !!!!, που ειναι αραγε το….τεραστιο ποσοστο του ?????. ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ….ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ !!!!!! Δεν εξηγειται αλλιως!!!!, ….φαγανε ….φαγανε…. φαγανε ….εεεεεεε!!!!, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!,!!!!

 3. Ως ιδιωτικός υπάλληλος έχω να σημειώσω το εξης: ο εργοδότης βάζεις του κανόνες και οι υπάλληλοι εκτελούν. Η θέση του διευθυντή δεν είναι θέση κοινωνικής τιμής αλλά θεση ευθύνης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε μια καταγγελία για ρύπανση του περιβάλλοντος. Στο χθεσινό βίντεο οι ίδιοι οι αρμόδιοι παραδέχονται ότι το κόστος λειτουργίας ενος βιολογικού σε μια ιδιωτική επιχείρηση είναι υψηλό, δηλαδή παραδέχονται ότι οι βιολογικοί δεν λειτούργησαν ποτέ. Παραδέχονται ότι αντίστοιχη μόλυνση γινόταν και τα προηγούμενα έτη. κάποτε πρέπει να πληρώσει κάποιος ακόμα και εάν είναι ειτε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος είτε διευθυντής δημόσιας υπηρεσίας. Οι παραπάνω θέσεις δεν είναι μόνο για τις φωτογραφίες και τα χρήματα. Έχουν κ ευθύνες και οι συγκεκριμένες είναι κ πολύ σοβαρές και μακροχρόνιες.
  Υγ. Εάν τις επόμενες ημέρες δεν μυνηθει από Τη δευαρμ η εταιρεία διαχείρισης του βιολογικού στα μάτια μου θα υπάρξει συνενοχή πρώτου βαθμού.
  Υγ2. Κουρασατε να μας εξηγητε ότι πάντα φταίνε οι άλλοι. Σας βαρεθήκαμε. Για άλλη μια φορά δεν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας.
  Υγ3. Για άλλη μια φορά θα επαναλάβω. Κανένας από αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις δεν έχουν καμία περιουσία στο αργός έτσι ώστε να νιώσουν τη ζημιά που προκαλούν. Να νιώσουν την υποβάθμιση καθημερινώς. Να νοσταλγούν το παρελθόν. Να βλέπουν τις αξίες σ όληντην χωρα να καρπωνονται την οποία ανάπτυξη της χώρας και εμείς να είμαστε σε ένα παρατεταμενο μείον.

  • Συμφωνώ κ επαυξανω φίλτατε, όσον αφορά τον Δ/ντη έχει αρμοδιότητα αυλικου, όπως πολλά χρόνια τώρα, μην περιμένουμε κάτι παραπάνω από αυτό, αφού φροντίζει με περίσσια θερμη την αυλή του Καίσαρα!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Kάθε ημέρα στα κανάλια, εισαγγελέας δεν βλέπει και την χωματερή να επέμβει που γιγαντώθηκε επί ημερών του????? Ααααααα, δεν ήξερε τίποτα μόνο 10 χρόνια δήμαρχος είναι…..

  • ποια χωματερή ανθρωπέ μου!!!!!!!!!!! νέο βουνό δημιουργήθηκε ως τουριστικό κάλος για τους Κιώτες, εισπνέοντας διοξίνη………γι αυτό του δίνουν 55%%%%%%%%%%%%%%%%%%% προς ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα τους κάνει δώρο και 3000 φτερά με χαλκαδάκια για τις απόκριες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Το πορτοκαλοζουμο έφτασε στη καραθωνα, μολύνοντας
  όλοκληρο το αργολικό κόλπο με τεράστιες συνέπειες στο οικοσύστημα αλλά ευθύνη δεν έχει κανείς, το φουγάρο του πυρηνελουργειου ρυπαίνει ασύστολα αλλά ευθύνη δεν εχει κάνεις, η χωματερή στα γκριμαρια αναδύει νυχθημερόν διοξινη σκορπιζοντας καρκίνο 10 χρόνια τώρα αλλά ευθύνη δεν έχει κανείς, ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ για παιδεραστία Γεωργιάδης ήταν στον πολιτικό σχεδιασμό της ΝΔ κ υπεύθυνος του γραφείου πρωθυπουργού, αλλά ευθύνη δεν έχει κανείς, ο λιγναδης στη φυλακή για παιδεραστία αλλά ευθύνη δεν έχει κανείς, αλλά δ/ΝΤΗΣ εθνικού θεάτρου, οι δύο όμορες δημοτικές αρχές διαχειρίζονται τον βιολογικό καθαρισμό του νομου με εκατομμύρια εσόδων εξόδων που ρυπαίνει ασύστολα χρόνια τώρα την θάλασσα αλλά ευθύνη δεν έχει κανένας, τα εργοστάσια περιοχής ρίχνουν τα απόβλητα στη πανιτσα με προορισμό τη θάλασσα αλλά ευθύνη δεν έχει κανείς, ποιοι επιτέλους θα αναλάβουν την ευθύνη για όλα τα κακά που συμβαίνουν σε αυτή την έρμη χώρα κ σε αυτόν τον τόπο;;; στην Ιαπωνία κάνουν χαρακίρι η παραιτούνται, στη χώρα μας παίζουν τα λόγια τους μπαλάκι παίζοντας τένις, ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον, δυστυχώς, στη αρχαία Ελλάδα έλεγαν αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη δείχνει το υψηλό του ήθος, το μεγαλείο ψυχής του και την ανδρεία του, θα γίνουμε επιτέλους χώρα ευθύνης;; θα γίνουμε πολίτες ήθους, αξιοπρέπειας να παραδειγματιστουν οι νέοι μας από εμάς;; η θα διαιωνιζουμε την μισαλοδοξια, την ανευθυνότητα, την αν αξιοπρέπεια, τη μιζέρια και τη σηψη;;

  10
  1
 6. Μάσκα δε φοράει, τα μέτρα απόστασης δεν τηρούνται. Θα επιβληθεί κανένα πρόστιμο; Ή μπα;
  Κραταιέ δήμαρχε, που είσαι και λάτρης του ωραίου και αρχαίου ελληνικού πνεύματος, μη μου πεις ότι δεν ξέρεις το «ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα και ουδέν επιβάλει όσο η ευπρέπεια»!
  Δυστυχώς για την ανοησία και τις αερολογίες δεν υπάρχουν πρόστιμα.

 7. Τι είναι σωστό εδώ;
  Συμβάσεις συνεταιρισμών με χυμοποιεία χωρίς ρήτρες
  Συμβολαια χυμοποίησης με τιμές από 5 λεπτά έως 25 λεπτά ευρώ
  Όπου κάτσει δηλαδή
  Κοινωνική απόσυρση ζητάνε άλλοι
  Χορτάσαμε όταν έγινε πάλι
  Δεν θέλουμε άλλη
  Το πορτοκάλι μόνο του απόδειξε ότι μπορεί να ανεβάσει τιμή
  Δεν χρειάζεται προστάτες
  Οι αγρότες ξέρουν να διεκδικούν τιμές

  13
  • να αναλάβει τις ευθύνες του …ο κόλπος μολύνθηκε … να μας πει όταν έκανε συμβάσεις με τα εργοστάσια …δεν ήξερε πως δεν λειτουργούν τους βιολογικούς τους….όλοι το ξέραμε …μόνο αυτοί δεν το ήξεραν…κάθε χρόνο τέτοια εποχή η μπόχα …μας το θύμιζε…

   11
 8. 10 χρόνια κρατάει αυτή η κολώνα…οι χυμοποιοί ρυπαίνουν με την ανοχή της ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών …είχαν μάθει λέει … ποιος τους έμαθε ;;…η ρύπανση έφτασε στο απροχώρητο…ο κόσμος ξύπνησε …ο Δήμαρχος τώρα μέτρησε τους ρύπους …παρακαλάει τους χυμοποιούς να δουλέψουν τους βιολογικούς τους …βιολογικούς που είναι διακοσμητικοί …έλεγξε πριν οι συμβάσεις μετατραπούν σε αορίστου χρόνου … έκανε προληπτικά έλεγχο των εγκαταστάσεων βιολογικού στα εργοστάσια …πριν από λίγο έκανε τις συμβάσεις με τα εργοστάσια αορίστου χρόνου …οι χυμοποιοί εκβιάζουν τους αγρότες …οι αγρότες θα πληρώσουν το μάρμαρο…οι άλλοι φταίνε …η ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών καμιά ευθύνη …απλά είναι ανεύθυνοι διαχειριστές …

  23

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια