Ο ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου στηρίζει την κινητοποίηση υπέρ της προστασίας του Αργολικού Κόλπου

Ανακοίνωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας Ναυπλίου 

Η Οργάνωση Μελών (ΟΜ) Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία Ναυπλίου, στηρίζει την κινητοποίηση των Φίλων του Υγρότοπου Ναυπλίου-Ν.Κίου και αποδέχεται τα αιτήματά τους στα πλαίσια των πολιτικών της ριζοσπαστικής Οικολογικής Αριστεράς.

https://www.syriza.gr/article/id/104602/To-schedio-twn-programmatikwn-thesewn-toy-SYRIZA—Proodeytikh-Symmachia.html

Οι φυσικοί μας πόροι πρέπει να ειδωθούν ως το βασικό «συγκριτικό πλεονέκτημα» της χώρας στους τομείς του τουρισμού, του κοινωνικού-οικολογικού μετασχηματισμού του ενεργειακού μοντέλου, της γεωργίας και των τροφίμων, της δασοπονίας, των υπηρεσιών ποιότητας, της έρευνας και της καινοτομίας, της επικοινωνίας αλλά ακόμη και της μεταποίησης και κλάδων της βιομηχανίας στο βαθμό που συνδέονται με την προώθηση οργανωμένων και ορθολογικά χωροθετημένων βιομηχανικών περιοχών.

Η προστασία του περιβάλλοντος δεν αποτελεί “κόστος” αλλά όρο ικανοποίησης των κοινωνικών αναγκών αφού δημιουργεί θέσεις εργασίας και εξοικονομεί πόρους για την οικονομία.

Όσο πιο γρήγορα οι συνδημότες μας αντιληφθούν την έντονη καταστροφή ή υποβάθμιση του περιβάλλοντος της περιοχής μας τόσο πιο γρήγορα θα είμαστε σε θέση να αντιπαλέψουμε το μεγαλύτερο οικολογικό πρόβλημα της εποχής μας : την Κλιματική Αλλαγή.

Αξίζει να προστατεύσουμε την Γη μας, όπως το σπίτι μας.

Αξίζει να κληροδοτήσουμε έναν καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας.

ΟΜ Σύριζα – ΠΣ Ναυπλίου

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια