Κ. Γκαρκάσουλας: Να συστρατευτούμε για να μην μπει η ταφόπλακα στην εμπορικότητα του Άργους

Σχόλιο του Κώστα Γκαρκάσουλα, δημοτικού συμβούλου Άργους-Μυκηνών με την παράταξη “Δυνατή πόλη ξανά”, για την ανάπλασης πεζοδρομίων στο κέντρο του Άργους:

Μετά την άστοχη και καταστροφική για την εμπορικότητα της πόλης ανάπλαση του κέντρου της από αυτή την κάκιστη σε όλα τα επίπεδα Δημοτική Αρχή, έρχεται και η ταφόπλακα: Mε τη διαπλάτυνση των πεζοδρομίων κεντρικών οδών, έρχεται και η εξαφάνιση των θέσεων στάσης και στάθμευσης των οχημάτων. Αυτών των λίγων δηλαδή που είχαν απομείνει στο κέντρο…

Παράλληλα, δεν γίνεται καμία πρόβλεψη για την αντικατάσταση θέσεων που εξαφανίζονται…

Η διαπλάτυνση θα γίνει στις οδούς Κορίνθου (από το ύψος του Σταροπάζαρου έως τη Βασ. Σοφίας), σε τμήμα της Βασ. Σοφίας (από τη Μυστακοπούλου – Τράπεζα Πειραιώς έως την πλατεία) καθώς και τη συνέχειά της, δηλαδή ολόκληρη τη Βασ. Κωνσταντίνου (έως τη Φείδωνος).

Με λίγα λόγια, οι νέες ρυθμίσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο και άλλων επιχειρήσεων του κέντρου.

Εμείς σαν αντιπολίτευση θα καταψηφίσουμε.

Όμως αυτό δεν φτάνει για να εμποδίσουμε όλο αυτό το κακό που πάει να γίνει. Πρέπει όλοι μαζί να συστρατευτούμε για να εμποδίσουμε να πραγματοποιηθεί.

Όλοι ΜΑΖΙ, Αντιπολίτευση, Εμπορικός Σύλλογος, επιχειρήσεις, επιχειρηματίες, πολίτες, να μην αφήσουμε να συντελεστεί αυτό το κακό στην επιχειρηματικότητα της πόλης, πρέπει να αντισταθούμε….

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια