Το Σωματείο ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας σε Ναύπλιο και Κρανίδι

(φωτογραφία αρχείου)

Το Σωματείο ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Φλεβάρη, στις 10πμ, έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου και στις 11πμ στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου μας, εκφράζουμε την υποστήριξη μας στα δίκαια και κρίσιμα αιτήματα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), την αλληλεγγύη μας στις αγωνιστικές της πρωτοβουλίες και την καταδίκη μας για τις διώξεις με τις οποίες η κυβέρνηση επιδιώκει να φιμώσει τη φωνή των αγωνιζόμενων υγειονομικών.

Εν μέσω πανδημίας, οι δαπάνες συνολικά για την υγεία, από τον κρατικό προϋπολογισμό, είναι μειωμένες κατά 600 εκατομμύρια €. Οι μεταβιβάσεις στον ΕΟΠΥΥ προβλέπονται μειωμένες κατά 50,6% και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας μειωμένες κατά 39%.

Γι’ αυτό συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Φλεβάρη, στις 10π.μ. έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου και στις 11π.μ. στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, φυσικά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μας και απαιτούμε:

  • Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μεεξοπλισμό, ΜΕΘ και πραγματική επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και πρόνοιας.
  • Καμία ποινική δίωξη σε βάρος συλλογικών φορέων, εργαζομένων, αγωνιστών γιατη συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια