Ο δήμαρχος Επιδαύρου αποχαιρετά τον Γιώργο Ρέκκα

O δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης αποχαιρετά τον πρώην γραμματέα του πρώην Δήμου Επιδαύρου Γιώργου Ρέκκα που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου:

Ο Γιώργος ο Ρέκκας ήταν για πολλά χρόνια η ψυχή του πρώην Δήμου Επιδαύρου (Κοινότητας Παλαιάς -Αρχαίας Επιδαύρου).

Πήρε τη θέση του προκατόχου του γραμματέα της Κοινότητας Παλαιάς Επιδαύρου Ιωάννη Μπόγρη το 1967 και παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2002.

Το πρώτο παιδί μιας οικογένειας που αναζητώντας μια καλύτερη ζωή ήρθε από το Αδάμι στην Αρχαία Επίδαυρο και ασχολήθηκε με το εμπόριο.

Ιδιαίτερα δραστήριος και εύστροφος άνθρωπος. Αναγνωρίστηκαν τα προσόντα του και ανάλαβε καθήκοντα γραμματέα στην Κοινότητα Παλαιάς Επιδαύρου όπου για πολλά χρόνια εργάστηκε με ιδιαίτερο ζήλο και ικανότητα.

Ήταν ο άνθρωπος που έδινε λύση σε θέματα εργασιακά, ήταν ο άνθρωπος που πέρα από το τυπικό εργασιακό ωράριο άνοιγε το κοινοτικό κατάστημα και εξυπηρετούσε όποιον χρειαζόταν την βοήθεια του ανεξάρτητως ώρας.

Ήταν ο άνθρωπος που ακόμα και όταν συνταξιοδοτήθηκε πλέον αφού εξάντλησε όλο το χρόνο που μπορούσε να παραμείνει στην υπηρεσία (πλήρης 35ετία) συνέχιζε να «περνάει» από το γραφείο για μια καλημέρα στους νέους συνάδελφους που άφησε.

Η εμπειρία του αναγνωριζόταν από παλιούς και νέους συναδέλφους από αιρετούς και από τον κόσμο.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους πολίτες και από τους συναδέλφους του.

Καθήκοντα; tα πάντα – γραμματέας -δημοτολόγια-μητρώα αρρένων – εντάλματα- διεκπεραίωση αλληλογραφίας με όλες τις υπηρεσίες -συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες (ΤΥΔΚ -Περιφέρεια – Δ.Ο.Υ. κ.α.) για όλες τις απαιτούμενες ενέργειες από πλευράς Κοινότητας είτε για έργα, είτε για υδροδότηση κλπ.- Ληξίαρχος και όλα αυτά με μια γραφομηχανή.

Έχαιρε τον σεβασμό από όλες τις υπηρεσίες.

Οι υγειονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν σε όλους τους φίλους και συνεργάτες να παραστούν στην εξοδιο ακολουθία όπως θα ήθελαν, αλλά σίγουρα η σκέψη τους θα συντροφεύει το τελευταίο μονοπάτι που θα διαβει.

Η ευχή του να ακολουθεί την κυρία Χρυσάνθη, τον Παναγιώτη, τον Στέλιο, την Χρυσούλα και τις οικογένειές τους.

Τάσος Χρόνης, Δήμαρχος Επιδαύρου

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια