Η κατάσταση στους δρόμους της Αργολίδας το πρωί της Δευτέρας

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία το πρωί της Δευτέρας στους δρόμους της Αργολίδας.

Χιόνια υπάρχουν σε ορεινά χωρά του νομού (Καρυά, Λίμνες, Αλέα, Σκοεινή, Αραχναίο κ.α.) ωστόσο έως τις 11 πμ δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Η Πολιτική Προστασία των Δήμων βρίσκεται σε ετοιμότητα και δεν έχει χρειαστεί να επέμβει έως αυτή τη στιγμή ενώ από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας υπήρξε παρέμβαση για ρίψη αλατιού στην παλαιά Εθνική Οδό Άργους-Τρίπολης, στο ύψος του Αχλαδοκάμπου.

Εφιστάται η προσοχή σε όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο το οποίο παραμένει μεν ανοικτό αλλά υπάρχουν κίνδυνοι από τον παγετό που υπάρχει σε κάποια σημεία των ορεινών δρόμων. Πιθανόν μέσα στην ημέρα κάποιοι από αυτούς να αντιμετωπίσουν προβλήματα και οι οδηγοί να χρειαστεί να κινηθούν με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αργολίδας

Όπως αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας θα είναι επί ποδός για ο,τιδήποτε χρειαστεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα.

Παράλληλα, συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των χιονοπτώσεων και του παγετού.

Οι πολίτες και οι φορείς των τοπικών κοινοτήτων μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα αν χρειαστούν βοήθεια σε οποιοδήποτε σημείο της Αργολίδας:

• Κέντρο Ειχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας: 2752360309, 2752360213
• Γραφείο αντιπεριφερειάρχη: 2752360222
• Μαλτέζος Γιάννης: 6945756602
• Κακαράντζα Μαρία (Προϊσταμένη Τμήματος Πολιτικής Προστασίας): 6977090573

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια