Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη, σχολεία και παιδικοί σταθμοί της Αργολίδας – Μαθήματα με τηλεκπαίδευση

Με αποφάσεις που έλαβαν οι δήμαρχοι της Αργολίδας, εξαιτίας της κακοκαιρίας, τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, θα μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του νομού όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Κλειστοί θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη, στους τρεις Δήμους (Άργους-Μυκηνών, Ναυπλιέων, Επιδαύρου) λόγω της κακοκαιρίας και οι παιδικοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Ο Δήμος Ερμιονίδας ανακοίνωσε ότι θα μείνει κλειστός τη Δευτέρα ο βρεφονηπιακός δημοτικός σταθμός Ερμιόνης, συμβολικά λόγω πένθους.

Στις ανακοινώσεις τους οι δήμαρχοι διευκρινίζουν ότι με αυτές τις καιρικές συνθήκες τα σχολεία δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τον τρόπο που οι υγειονομικοί κανόνες για την πανδημία επιβάλλουν, δηλαδή τον αερισμό των αιθουσών, τις αποστάσεις κλπ.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης με ενημέρωση που θα λάβουν οι γονείς και οι μαθητές από τις σχολικές μονάδες σε συνεργασία με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης. Με βάση τις πληροφορίες, το πρόγραμμα διδασκαλίας θα είναι ανάλογο με αυτό του περασμένου Νοεμβρίου.

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια