Επιστρεπτέα προκαταβολή 6: Άνοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις

Το απόγευμα της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου, άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την 6η φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Οπως έχει γίνει γνωστό, επιχειρήσεις και επαγγελματίες θα έχουν χρονικό περιθώριο έως τις 22 Φεβρουαρίου για να κάνουν τις αιτήσεις τους, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν με ποσά τα οποία θα κυμαίνονται από 500 έως 50.000 ευρώ.

Μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για εκδήλωση ενδιαφέροντος, προκειμένου να ενταχθούν στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6. Μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ myBusinessSupport για τις αιτήσεις.

Ο 6ος κύκλος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής για επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω κορονοϊού αφορά στον τζίρο του Ιανουαρίου 2021. Οι ενισχύσεις θα πληρωθούν στους δικαιούχους τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Η κρατική ενίσχυση θα αφορά στην απώλεια τζίρου μόνο για το μήνα Ιανουάριο, με το συνολικό κονδύλι να αγγίζει τα 500 εκατ. ευρώ και θα δοθεί τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια