Χειβιδόπουλος: H EΥΔΕΠ απαιτεί από τον Δήμο Άργους-Mυκηνών να ξανατοποθετήσει τα περίπτερα

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους-Μυκηνών Τάσσος Χειβιδόπουλος, παρουσιάζει το έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΕΥΔΕΠ), σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος θα πρέπει να μεριμνήσει (με πόρους του), ώστε να ξανατοποθετηθούν τα περίπτερα της Ανάπλασης τα οποία ξηλώθηκαν πριν από μερικούς μήνες.

Όπως αναφέρει ο Τ. Χειβιδόπουλος:

Με έγγραφό της, που μου κοινοποιήθηκε, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΕΥΔΕΠ) ενημερώνει τον Δήμο Άργους – Μυκηνών ότι «… μετά τις εργασίες αποκατάστασης των βλαβών, θα πρέπει να γίνει η επανατοποθέτηση των περιπτέρων στις προβλεπόμενες θέσεις της υλοποιηθείσας μελέτης…».

Άλλως, όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο της ΕΥΔΕΠ, «….Σε περίπτωση διαφοροποίησης τους (ως προς την ανακατασκευή ή την θέση τους) λόγω αντικειμενικών συνθηκών (και εφ’ όσον δεν απομειώνονται οι στόχοι και οι σκοποί της ολoκληρωθείσας Πράξης), θα πρέπει οι εν λόγω εργασίες να τύχουν εγκρίσεων/αδειοδοτήσεων όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών, καθώς και της σχετικής σύμφωνης γνώμης της υπηρεσίας μας (με βάση σχετικό σας αίτημα συνοδευόμενο από τεκμηριωμένη έκθεση).»

Όλα αυτά φυσικά θα πρέπει να γίνουν με πόρους του Δήμου

Αλλά όπως μας είπε ο Δήμαρχος στο τελευταίο συμβούλιο «…θα πληρώσουμε και θα κατεδαφίσουμε και τα υπόλοιπα…».

Λεφτά υπάρχουν…

ΥΓ. Εκτός κι αν τα πληρώσουν αυτοί που πλήρωσαν και την ανακατασκευή του πολύπαθου γεφυριού της ανάπλασης και την ράμπα των ΑΜΕΑ, αφού όπως επίσης μας είπε ο Δήμαρχος στο τελευταίο συμβούλιο, ο Δήμος δεν πλήρωσε ούτε δεκάρα για αυτό.

2 σχόλια

  1. Μην του βαζεις ιδεες !,!!!!! Θα αρχισει να ξηλωνει και τα πλακακιαααααα !,!!!! Και θα μπλεξουμεεεεε !,!!!!, ,,,, εγω παντως σας προειδοποιησα !,!!!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια