Τηλεδιάσκεψη για την κατάσταση των σχολείων στο Δήμο Ναυπλιέων σχετικά με την πανδημία

Η κατάσταση των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε σχέση με την πανδημία συζητήθηκε την Τετάρτη σε διευρυμένη τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Συμμετείχαν η πρόεδρος των σχολικών επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων κα Ράλλη, η συντονίστρια των κινητών ομάδων υγείας του ΕΟΔΥ, ιατρός κα Nέλλα, ο διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου κος Βασιλόπουλος, η διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κα Δουράνου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κος Πολύδωρος και οι Διευθυντές νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τους υγειονομικούς κανόνες και την τήρηση τους στους χώρους των σχολείων, δόθηκαν οι γενικές κατευθύνσεις αλλά υπήρξε και η διαβεβαίωση από την πλευρά των διευθυντών για την τήρηση των μέτρων, της θερμομέτρησης και την διαρκή παρακολούθηση της υγειονομικής κατάστασης στο σύνολο των σχολικών μονάδων.

Οι διευθυντές αφού επιβεβαίωσαν τη στενή και αποτελεσματική συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Ναυπλιέων,  ζήτησαν να ενταθεί ο έλεγχος από την πλευρά της περιφέρειας σχετικά με την μεταφορά των μαθητών.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια