Έχουν στόχο οι φωτισμένοι άριστοι και η κα Κεραμέως… (σχόλιο του Δημ. Δρούγκα)

Σχόλιο του Δημοσθένη Δρούγκα, περιφερειακού συμβούλου Π.Ε. Αργολίδας με την “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου”

Για παρακολουθήστε λίγο την εκλαϊκευμένη λογική των φωτισμένων αρίστων και της υπουργού Κεραμεως, γιατί μόνο με αριθμητική του μπακάλικου μπορείς να εκθέσεις το μέγεθος της αλητείας τους:

Για την πρόσληψη των 1030 ειδικών φρουρών στα Πανεπιστήμια, απαιτείται μια δαπάνη 20.000.000 κάθε χρόνο

Για κάμερες, συστήματα παρακολούθησης προσωπικό κτλ θα δoθούν άλλα 30.000.000.

Συνολικά θα δοθούν 50.000.000 για την πρόσληψη αστυνομικών και συστημάτων ασφαλείας στα Πανεπιστήμια.

Για να αντιληφθείτε το μέγεθος αυτού του ποσού, και το πόσο νοιάζονται οι άριστοι για την δημόσια Πανεπιστημιακή εκπαίδευση, το συνολικό ποσό που πήραν όλα τα Πανεπιστήμια για όλες τους τις ανάγκες το 2020 ήταν 91.000.000

Δίνουν το 55% των συνολικών κονδυλίων για τα Πανεπιστήμια στη φύλαξη τους, από μία χούφτα μπάχαλους, που και γνωρίζουν ποιοί είναι, και μπορούν αν θέλουν να τους πιάσουν, και οι ζημιές που κάνουν κάθε χρόνο είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Αυτο το 55% θα το κόψουν από την ήδη πετσοκομμένη έρευνα, οπότε σε λίγα χρόνια το μόνο επιστημονικό έργο που θα γίνεται στα Πανεπιστήμια, θα είναι το κυνήγι της μύγας με μυγοσκοτώστρες.

Για όποιον καλοπροαίρετο αναρωτηθεί: μα καλά τόσο βλάκες είναι και δεν τα βλέπουν;

Απαντώ ότι τα βλέπουν και τα παραβλέπουν. Και στόχο έχουν και πρόγραμμα έχουν…
Έχουν σαν στόχο την υποβάθμιση του δημοσίου Πανεπιστημίου με κάθε τρόπο, γιατί προγραμματίζουν την ενίσχυση των διαφόρων κολεγίων της πλάκας που θα πληρώνει το κάθε τούβλο για να πάρει ένα πτυχίο ισότιμο με των δημόσιων πανεπιστημίων.

Έτσι το πτυχίο του ΕΚΠΑ, ενός από τα καλύτερα ιδρύματα παγκοσμίως, θα εξισωθεί με το BCA του κουμπάρου του Άδωνη, που θα στέλνει ο κάθε άριστος τα αριστόπουλά του για να αριστεύσουν επί πληρωμής.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια