2.253.074€ για επέκταση του Δημοτικού Αγίας Τριάδας – Τι προβλέπουν τα σχέδια

Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ εντάχθηκε για χρηματοδότηση το έργο της προσθήκης αιθουσών στο δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας του Δήμου Ναυπλιέων. Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό 2.253.074 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Το νέο δημοτικό σχολείο αναπτύσσεται σε δύο ορόφους, με γενική διάταξη σχήματος Γ, με τη μία πτέρυγα να προσανατολίζεται κάθετα στο υφιστάμενο κτίσμα και την άλλη παράλληλα ως προς αυτό.

Παράλληλα, θα γίνει διαμόρφωση του αύλειου χώρου με γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, φύτευση και οριοθετημένους χώρους κίνησης, στάσης και παιχνιδιού.

Επιπλέον προβλέπεται υπόστεγος χώρος ικανός να εξυπηρετήσει τις αθλητικές δραστηριότητες τις βροχερές ημέρες καθώς τέλος και οριοθετημένες θέσεις στάθμευσης.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η προσοχή μας βρίσκεται στραμμένη  συνεχώς στα παιδιά μας και στην σχολική κοινότητα. Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αλλάξουμε και να αναβαθμίσουμε τις υποδομές για ένα καλύτερο και ασφαλές σχολικό Περιβάλλον».

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια