Πότε θα γίνουν ιχνηλατήσεις στα σχολεία του Ναυπλίου με κρούσματα κορονοϊού

Όπως αναφέρει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, έπειτα από ενημέρωση της υπηρεσίας από την ΚΟΜΥ Αργολίδας, θα πραγματοποιηθούν ιχνηλατήσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα των σχολικών μονάδων με επιβεβαιωμένα κρούσματα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 9.30: 2ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο (Αφορά σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελούν στενές επαφές των κρουσμάτων στα δύο τμήματα των σχολείων, καθώς και γονείς που το προηγούμενο διάστημα εκδήλωσαν ενδιαφέρον στους Διευθυντές των Σχολείων, μετά από σχετική πρόσκληση).

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 9.30: 3ο Δημοτικό Σχολείο (Αφορά σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελούν στενές επαφές των κρουσμάτων στα δύο τμήματα του σχολείου).

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, 12.30: Δημοτικό Σχολείο Τολού (Αφορά σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελούν στενές επαφές του κρούσματος σε τάξη του σχολείου).

Όπως αναφέρει η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Αικατερίνη Δουράνου:

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται εκτός των σχολικών κτιρίων, προκειμένου για τη διενέργεια των ιχνηλατήσεων. Οι μαθητές, μαθήτριες που θα προσέλθουν συνοδεύονται απαραίτητα από τους γονείς ή κηδεμόνες τους, οι οποίοι προσκομίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ των παιδιών τους.

Παρακαλούμε τους γονείς να ενημερώνουν άμεσα τη σχολική τους μονάδα, σε περίπτωση θετικού δείγματος, προκειμένου να ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία μέχρι και σήμερα και ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια όλων, με την αυστηρή τήρηση των μέτρων και των οδηγιών από την ιατρική κοινότητα και την αύξηση του εμβολιασμένου πληθυσμού, θα περιοριστεί η εξάπλωση και διασπορά του ιού, που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, είναι αλήθεια, απειλεί να μας καταβάλλει όλους ψυχολογικά και σωματικά.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια