Μόνο κατόπιν ραντεβού η εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Ναυπλιέων

Κατόπιν ραντεβού και μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις θα γίνεται η δια ζώσης εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει τους πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες του ότι μετά την ΚΥΑ με θέμα “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας”, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

Σας παραθέτουμε το link σύνδεσης που αναφέρει αναλυτικά τις υπηρεσίες του Δήμου και τον τρόπο επικοινωνίας (τηλέφωνο, e-mail).

Τηλεφωνικός Κατάλογος Υπηρεσιών Δήμου Ναυπλιέων

Νομικά πρόσωπα

Κατόπιν ραντεβού και εφόσον κρίνεται εξαιρετικά επείγον θα λειτουργούν και οι Υπηρεσίες των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ναυπλιέων

Όλες οι υπηρεσίες των νομικών προσώπων του Δήμου Ναυπλιέων, η Δ.Ε.Υ.Α.Ν , ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα λειτουργούν μόνο κατόπιν ραντεβού και εφόσον κρίνεται εξαιρετικά επείγον.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για την εξυπηρέτηση των πολιτών:

1. Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου( ΔΕΥΑΝ )2752 0 28976

2. Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) 2752 0 27153 – 99085

3. Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (ΔΟΚΟΙΠΑΝ) 2752 0 23353

4. Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο 2752 0 26906

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια