Κάλεσμα υποστήριξης στους φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ-ΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Τρίτη 9/2/2021 και ώρα 18:00 προσκαλούμε όλες τις αλληλέγγυες συλλογικότητες, τα σωματεία, τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα και τους κατά μόνας ενδιαφερόμενους, στην Κεντρική Συνέλευση, στο κεντρικό κτήριο της Καλών Τεχνών, κατά την οποία θα συζητηθούν από κοινού θέματα για δράσεις που θα απασχολήσουν τους παρόντες της συνέλευσης κατά τις επόμενες ημέρες των κινητοποιήσεων.

Με αφορμή την Πανελλήνια κινητοποίηση όπου οι Φοιτητικοί Σύλλογοι καλούν τον εργαζόμενο λαό, τα σωματεία, τις ομοσπονδίες και τα εργατικά κέντρα εκ νέου σε συλλαλητήριο, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Φλεβάρη.

Απευθύνουμε με τη σειρά μας στα εν λόγω τοπικά σωματεία, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα το κάλεσμα αυτό και αναμένουμε την στήριξη κάθε άμεσα ή και έμμεσα ενδιαφερόμενου.

Στις 10/2/2021 και ώρα 17:30 στην πλατεία Δημαρχείου θα λάβει χώρα η συγκέντρωση.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ-ΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

E-mail Επικοινωνίας: kalwn­­_texnwn­[email protected]

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια