Κρούσμα κορονοϊού και στο Δημοτικό Σχολείο Τολού – Έκλεισαν τη Δευτέρα ακόμα 4 τμήματα στο Ναύπλιο

Θετικό κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου και στο Δημοτικό Σχολείο του Τολού. Την ενημέρωση έκανε το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το οποίο αναφέρει:

Ύστερα από ενημέρωση που λάβαμε από τη διεύθυνση του σχολείου, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει θετικό κρούσμα COVID στο δημοτικό σχολείο Τολού.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων έχει ενημερώσει την τοπική κοινότητα Τολου, τους συλλόγους και προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τη σχολική επιτροπή του Δήμου.

Θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε διαρκώς.

Άλλα 4 τμήματα τη Δευτέρα στο Ναύπλιο

Eπίσης, το πρωί της Δευτέρας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας ανακοίνωσε ότι κλειστά θα παραμείνουν για 14 ημέρες λόγω κρουσμάτων κορονοϊού:

• Δύο τμήματα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο

• Ένα τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο

•Μία τάξη (ένα τμήμα) στο 5ο Δημοτικό Σχολείο

 

Από τις 2 Φεβρουαρίου έχει ανασταλεί η λειτουργία τμημάτων στο 2ο Νηπιαγωγείο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων covid 19. Την ίδια ημέρα, κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε και στον 1ο παιδικό σταθμό Ναυπλίου. Επίσης, από τις 29 Ιανουαρίου, κλειστό είναι και το 3ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου, για 14 ημέρες, εξαιτίας κρούσματος κορονοϊού.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια