Κλείνει τμήμα στο Δημοτικό Τολού εξαιτίας κρούσματος – Σε ποια σχολεία του Ναυπλίου έχουν κλείσει τμήματα

Με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, ύστερα από  γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται για 14 ημέρες η λειτουργία τάξης στο Δημοτικό Σχολείο Τολού, λόγω κρούσματος covid 19.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφεται από τη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Αικατερίνη Δουράνου:

“Σύμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας μας από τον Διευθυντή του σχολείου, ακολουθήθηκαν οι δέουσες ενέργειες που προβλέπονται  από το υγειονομικό Πρωτόκολλο σε ισχύ, ενημερώθηκαν οι οικογένειες των μαθητών, μαθητριών και απολυμάνθηκε συνολικά το σχολικό κτίριο. Το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης, η οποία ξεκινά στις 09/02/2021, έχει ήδη κοινοποιηθεί στους γονείς , οι οποίοι προσεχώς θα λάβουν ειδοποίηση για τον τόπο και το χρόνο που θα διενεργηθεί η διαδικασία ιχνηλάτησης από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Eπίσης, το πρωί της Δευτέρας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας ανακοίνωσε ότι κλειστά θα παραμείνουν για 14 ημέρες λόγω κρουσμάτων κορονοϊού: Δύο τμήματα στο 3ο Δημοτικό Ναυπλίου, ένα τμήμα στο 2ο Δημοτικό Ναυπλίου, ένα τμήμα στο 5ο Δημοτικό Ναυπλίου.

Από τις 2 Φεβρουαρίου έχει ανασταλεί η λειτουργία τμημάτων στο 2ο Νηπιαγωγείο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων covid 19.

Την ίδια ημέρα, κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε και στον 1ο παιδικό σταθμό Ναυπλίου.

Επίσης, από τις 29 Ιανουαρίου, κλειστό είναι και το 3ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου, για 14 ημέρες, εξαιτίας κρούσματος κορονοϊού.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια