Άλλα 4 τμήματα σχολείων έκλεισαν στο Ναύπλιο εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού

Tο ένα μετά το άλλο, κλείνουν τμήματα σε σχολεία του Ναυπλίου εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού…

Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, από το πρωί της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου και για 14 ημέρες, κλειστά θα παραμείνουν:

• Δύο τμήματα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο

• Ένα τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο

•Μία τάξη (ένα τμήμα) στο 5ο Δημοτικό Σχολείο

Όπως αναφέρει η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αικατερίνη Δουράνου:

“Οι οικογένειες των μαθητών, μαθητριών μας, έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά και προσεχώς θα λάβουν ειδοποίηση από τους Διευθυντές των σχολείων για τον τόπο και το χρόνο που θα διενεργηθεί η διαδικασία ιχνηλάτησης από κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των τμημάτων θα υλοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο θα τους κοινοποιηθεί. Ακολουθούμε τις οδηγίες πρόληψης και διαχείρισης κρουσμάτων και ενημερώνουμε άμεσα τη σχολική μας μονάδα σε περίπτωση που μέλος της οικογένειάς μας νοσεί από Covid 19.”

 

Θετικό κρούσμα και στο Δημοτικό Σχολείο Τολού

Θετικό κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου και στο Δημοτικό Σχολείο του Τολού. Την ενημέρωση έκανε το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το οποίο αναφέρει:

Ύστερα από ενημέρωση που λάβαμε από τη διεύθυνση του σχολείου, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει θετικό κρούσμα COVID στο δημοτικό σχολείο Τολού.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων έχει ενημερώσει την τοπική κοινότητα Τολου, τους συλλόγους και προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τη σχολική επιτροπή του Δήμου.

Θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε διαρκώς.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια