Προσλήψεις 10 ιατρών στα νοσοκομεία της Αργολίδας (οι ειδικότητες)

Σύμφωνα με ανεπίσημες αλλά ασφαλείς πληροφορίες, εγκρίθηκαν και θα προκηρυχθούν άμεσα, ύστερα από προτάση του Διοικητή τη της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, 10 θέσεις γιατρών με τις παρακάτω ειδικότητες για τα Νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους:

Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, 7 θέσεις:

• 2 θέσεις παθολόγων
• 2 θέσεις ιατρών ΤΕΠ (παθολόγοι, καρδιολόγοι, χειρουργοί)
• 1 θέση πνευμονολόγου
• 1θέση χειρουργού
• 1 θέση ορθοπεδικού

Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, 3 θέσεις:

• 1 θέση παθολόγου
• 1 θέση γυναικολόγου
• 1 θέση ΤΕΠ (παθολόγος, καρδιολόγος, χειρουργός)

Όπως αναφέρουν οι πηγές των πληροφοριών:

Η πλήρωση των θέσεων αυτών, κρίσιμων για την επιβίωση των Νοσοκομείων της Αργολίδας, αναμένεται να συμβάλει στη δυνατότητα ασφαλούς λειτουργίας και εφημέρευσης.

Με τις ενέργειες αυτές, η 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας καθιστούν σαφές ότι επιθυμούν τη λειτουργία και διατήρηση και των δύο Νοσοκομείων στο Νομό στην κρίσιμη παρούσα φάση.

Με τις 10 νέες θέσεις Ιατρών, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης συνεχίζει την προσπάθεια για πραγματική ενίσχυση του ΕΣΥ στο Νομό Αργολίδας και δίνει τη δυνατότητα στη Διοίκηση και Προσωπικό των Νοσοκομείων να προσφέρουν καλύτερες υγειονομικές υπηρεσίες στους πολίτες.

Οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων οφείλουν τάχιστα μετά την προκήρυξη των θέσεων να τρέξουν τις διαδικασίες και να δώσουν στην ιατρική κοινότητα το στίγμα ότι τα Νοσοκομεία μας είναι θελκτικά και δεκτικά στους νέους Ιατρούς ώστε να καλυφθούν οι θέσεις και να μην επαναληφθούν φαινόμενα άγονων προκηρύξεων.

1 σχόλιο

  1. Πόσο βέβαιοι είστε για το ανυπόγραφο αυτό ρεπορτάζ;
    Αν δεν επιβεβαιωθεί δηλαδή ισχύει το αντίστροφο ότι το υπουργείο και η υπε δε θέλει τη στήριξη των νοσοκομείων άρα θα δούμε εκτενέστατο ρεπορτάζ πάνω σε αυτό.
    Παρεμπιπτόντως όσο οι συνθήκες θα είναι όπως είναι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας και όσο δεν υπάρχει ιατρικο προσωπικό, διάφορες θέσεις θα είναι άγονες και καμιά διοίκηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε αυτό.
    Αναμένουμε τη συνέχεια του ρεπορτάζ

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια