Τεστ κορονοϊού θα γίνουν σε γονείς μαθητών του 2ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων Ναυπλίου

Ύστερα από συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων και την επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδας κ. Αικατερίνη Νέλλα, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και ώρα 9.30 πμ στο χώρο έξω από το σχολικό κτίριο που συστεγάζονται τo 2ο & το 5ο Δημοτικά Σχολεία Ναυπλίου θα διενεργηθεί δειγματοληπτικός έλεγχος για COVID-19 σε γονείς μαθητών/ τριών των δύο αυτών σχολικών μονάδων από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Οι γονείς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μπορούν να προσέλθουν προσκομίζοντας τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.

Όπως αναφέρει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας:

“Ευχαριστούμε θερμά τις οικογένειες των μαθητών/τριών μας για τη συνεργασία τους, προκειμένου για την αντιμετώπιση της πανδημίας καθώς και για το ενδιαφέρον και την ενημέρωσή μας για κινητοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών των δήμων, σε περιπτώσεις που η νόσος καθιστά δύσκολη την ανταπόκριση των γονέων στις βασικές ανάγκες των παιδιών τους.

Προχωράμε όλοι μαζί τηρώντας τα μέτρα προστασίας. Δεν επιτρέπουμε σε καμία πανδημία να αφαιρέσει την ανθρωπιά μας και το ενδιαφέρον μας για το συνάνθρωπό μας.”

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια