Ολοκλήρωση των δειγματοληπτικών ελέγχων για Covid-19 στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο Αργολίδας νέοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον SARS COVID-19 για επιχειρηματίες και απασχολούμενους της Αργολίδας.

Η ευρεία προσέλευση επιβράβευσε την πρωτοβουλία αυτή του Επιμελητηρίου Αργολίδας, συμβάλλοντας από κοινού στην ασφάλεια όλων μας από τις επιπτώσεις του ιού και τον περιορισμό της εξάπλωσής του στην κοινωνία.

Οι έλεγχοι ήταν δωρεάν και προαιρετικοί και έγιναν από κινητή μονάδα της 6ης ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου, Δυτ. Ελλάδας και της ΚΟΜΥ Αργολίδας, την οποία ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή της και σε αυτή την δράση.

Πρωταρχικός στόχος του Επιμελητηρίου Αργολίδας είναι να βρίσκεται αδιάλειπτα στο πλευρό των επιχειρήσεων του νομού, την δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, συμβάλλοντας με δράσεις στην προστασία, την πρόληψη και την ενημέρωσή τους.

Ο Πρόεδρος Φώτιος Δαμούλος

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια