Κατασχέθηκαν παράνομα αλιευτικά εργαλεία και αλιεύματα από σκάφος στην Καραθώνα

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου για την καταπολέμηση της παράνομης αλιευτικής δραστηριότητας, έγινε έλεγχος από περιπολικό σκάφος του σε επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή στον όρμο της Καραθώνας Ναυπλίου.

Διαπιστώθηκε ότι αλίευε με μη επιτρεπόμενα στατικά αλιευτικά εργαλεία τα οποία βυθίζονται στη θάλασσα (παραλληλεπίπεδοι κλωβοί) κατά παράβαση των διατάξεων.

Κατασχέθηκαν τα παράνομα αλιευτικά εργαλεία καθώς και τα αλιεύματα ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Όπως αναφέρει το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, ανάλογοι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την περιοχή αρμοδιότητάς του με σκοπό την προστασία του οικοσυστήματος, των ιχθυαποθεμάτων αλλά και της νόμιμης – επιτρεπομένης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής χρήσης αλιευτικών εργαλείων και μέσων

1 σχόλιο

  1. Αφηστε τους τουρκους να αλωνιζουν στο αιγαιο και να ψαρευουν με τα μεγαθηρια τους…. και πιαστε τους μεγαλοαπατεωνες στην καραθωνα!!!!! ΕΥΓΕ !,!!!!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια