Κρούσματα κορονοϊού σε Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Ναυπλίου

Τρία κρούσματα κορονοϊού σε 1ο Παιδικό Σταθμό, 2ο Νηπιαγωγείο, 2ο Δημοτικό Ναυπλίου

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας σε ανακοίνωσή της, ενημερώνει γονείς, κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι με απόφαση της διευθύντριας, ύστερα από  γνωμοδότηση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η λειτουργία τμημάτων στο 2ο Νηπιαγωγείο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων covid 19.

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει πως βρέθηκε ένα κρούσμα στο 2ο Δημοτικό και ένα στο 2ο Νηπιαγωγείο.

Στις δύο σχολικές μονάδες ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα που έχουν ορισθεί γι’ αυτές τις περιπτώσεις και ο Δήμος Ναυπλιέων προχώρησε άμεσα σε απολυμάνσεις σε όλα τα τμήματα αλλά και τους κοινόχρηστους χώρους του 2ου και 5ου Δημοτικού που συστεγάζονται, αλλά και στο 2ο Νηπιαγωγείο.

Υπενθυμίζουμε, ότι από τις 29 Ιανουαρίου, κλειστό είναι και το 3ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου, για 14 ημέρες, εξαιτίας κρούσματος κορονοϊού.

Στον 1ο Παιδικό Σταθμό

Δήμος Ναυπλιέων ενημέρωσε πως εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού και στον 1ο παιδικό σταθμό Ναυπλίου. Αμέσως έκλεισε το τμήμα που διαπιστώθηκε το κρούσμα και ενημερώθηκαν οι γονείς των παιδιών.

Αύριο Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου θα γίνουν τεστ στους υπαλλήλους, απολύμανση στους χώρους του Παιδικού Σταθμού και επίσης θα πραγματοποιηθεί ιχνηλάτηση επαφών την Πέμπτη στις 12.00 από την Κ.ΟΜ.Υ. Αργολίδας του ΕΟΔΥ, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα.

 

Όπως αναφέρει η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αικατερίνη Δουράνου για τα κρούσματα στο 2ο Δημοτικό και το 2ο Νηπιαγωγείο:

“Οι οικογένειες των μαθητών, μαθητριών μας, έχουν ήδη πάρει σχετικές οδηγίες από τις Διευθύνσεις των σχολείων και έχουν ενημερωθεί για τον τόπο και το χρόνο που θα διενεργηθεί η διαδικασία ιχνηλάτησης από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των τμημάτων θα υλοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο έχει κοινοποιηθεί από τους Διευθυντές.

Ακολουθούμε τις οδηγίες πρόληψης και διαχείρισης κρουσμάτων και ενημερώνουμε άμεσα τη σχολική μας μονάδα σε περίπτωση που μέλος της οικογένειάς μας νοσεί από Covid 19.”

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια