Συνάντηση για τουριστικά και άλλα θέματα του Δήμου Ερμιονίδας

Ζητήματα που αφορούν κυρίως τον τουρισμό στην περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου είχε την Παρασκευή -συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο και άλλα στελέχη της Περιφέρειας-, με τον δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο, παρουσία του περιφερειακού συμβούλου Τάσου Γανώση και στελεχών του εν λόγω δήμου.

Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση διερευνήθηκε το περιθώριο συνεργασίας της Περιφέρειας με τον δήμο πάνω σε διάφορα ζητήματα, τα οποία σχετίζονται με τον τουρισμό, αλλά και με τις υποδομές της Ερμιονίδας, καθώς και με την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της Ερμιονίδας, με σκοπό την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών.

Οπως τονίστηκε, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεργάζεται αποτελεσματικά με τους δήμους για τη βελτίωση της προσβασιμότητας αλλά και της φυσικής πρόσβασης των ατόμων σε χώρους υψηλής επισκεψιμότητας. Εγινε αναφορά δε, σε παρεμβάσεις που υλοποιούνται με στόχο την διασφάλιση της προσβασιμότητας για τους πεζούς, τους ποδηλάτες, τα άτομα με αναπηρία κ.α.

“Γίνεται μια σημαντική προσπάθεια παραγωγής έργων που λείπουν από την Περιφέρειά μας. Πλεονέκτημα την επόμενη ημέρα της πανδημίας θα έχει αυτός που θα έχει προετοιμαστει καλύτερα” σημείωσε, μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια