Ευχαριστήριο από την “Ευαγγελίστρια” Ναυπλίου σε περιφερειάρχη, δήμαρχο, αντιπεριφερειάρχες

Ευχαριστήριο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, για την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης, για την ολοκλήρωση της ανέγερσης του κτιρίου του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Η ενέργεια αυτή του κ. Νίκα, δείχνει την ευαισθησία του, για τους συμπολίτες μας, που στερούνται βασικών αγαθών και δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως, ειδικά την πρωτόγνωρη για όλους μας περίοδο που διανύουμε και εξυπηρετούνται από το Συσσίτιο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ενταχθούν περισσότεροι στο πρόγραμμα σίτισης.

Ευχαριστούμε θερμά, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο, για τον καθοριστικό και καταλυτικό του ρόλο, στην αποπεράτωση του κτιρίου του συσσιτίου, το οποίο θα περιλαμβάνει τις κτιριακές του εγκαταστάσεις μετά των παρακολουθημάτων του και αναγκαίου εξοπλισμού του, ήτοι των μαγειρείων, αποθηκευτικών χώρων, ιματιοθήκης, χώρου εστιάσεως απόρων, χώρου για ιατρικές εξετάσεις από κινητές μονάδες σε συνεργασία με μεγάλα Νοσοκομεία των Αθηνών, αλλά και της αναδείξεως του αρχαιολογικού χώρου με το υποέργο που περιλαμβάνεται στην εγκριθείσα, από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, μελέτη.

Επίσης, ευχαριστούμε τους τρεις Αντιπεριφερειάρχες κ. Ιωάννη Μαλτέζο, κ. Δημήτριο Σχοινοχωρίτη και κ. Ιωάννη Ματζούνη, αλλά και όσους στηρίζουν το έργο αυτό.

Το σημαντικό και αναγκαίο αυτό έργο λύνει πλέον το χρόνιο πρόβλημα της παροχής συσσιτίου στους αστέγους και απόρους, διασφαλίζοντας και εξασφαλίζοντας εκ μέρους του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, την πραγμάτωση της κοινωνικής προστασίας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ήρθε η ώρα να φύγουμε από τα Προκάτ, που εδώ και δεκατρία χρόνια λειτουργεί το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, μέσα σε αντίξοες και απαγορευτικές συνθήκες.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου,του Διοικητικού Συμβουλίου του Συσσιτίου και των εθελοντών

2 σχόλια

  1. Η υποτέλεια των ιεραρχών είναι καταλοιπο της Τουρκοκρατίας, ακομη κ σήμερα από αμβωνος πολλοί ράσο φόροι λιβσνιζουν δημάρχους νομαρχίες βουλευτές, εθνική ξευτιλα, και γιορτάζουμε τα 200 χρόνια της επανάστασης, το κοτσαμπασισμο γιορτάζουμε Έλλη νες δυστυχώς.

  2. Μην τους ευχαριστειτε παιδια για τα αυτονοητα!,!!,μην γεμιζεται και εσεις τις σελιδες σας με ευχαριστηρια , σε περιφερειαρχες , δημαρχους , μητροπολιτες, αστυνομια, και παει λεγοντας….. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!! ειναι το καθηκον τους, πρατουν το αυτονοητο που δεν επρεπε να το ζητατε… ολα αυτα και πολλα αλλα θα επρεπε να γινονται αυτοματα ! Αλοιμονο αν καθε φορα που κανουν το αυτονοητο περνουμε ενα θυμιατο και τους λιβανιζουμε ! Μην τους δινετε την ευκαιρια να διαφημηζονται και να προβαλουν ολα αυτα σαν εργο ! Την στιγμη που ειναι ιερο τους καθηκον να το πρατουν !

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια