Η σύνθεση της επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων της Π.Ε. Αργολίδας

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συγκροτήθηκαν ανά Περιφερειακή Ενότητα οι επιτροπές ελέγχου καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η σύνθεση της επιτροπής της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας είναι η ακόλουθη:

1) Κατσαφάρα Δήμητρα, κλάδου ΠΕ Μηχανικών/Πολιτικών, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, Π.Ε. Αργολίδας, ως πρόεδρο της επιτροπής, με αναπληρώτρια την Κοτσοβού Γεωργία-Φαίδρα κλάδου ΠΕ Μηχανικών/Αρχιτεκτόνων, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης.

2) Σεραφείμ Μαγδαληνή του κλάδου ΔΕ Πληροφορικής ως Γραμματέα με αναπληρώτρια την Φιλιππουπολίτη Αικατερίνη του κλάδου ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού.

3) Καπετάνιο Κων/νο Επ/γό, πυραγό Π.Υ. Άργους με αναπληρώτρια την Καρτσώλη Αικατερίνη, πυραγό στην Π.Υ. Ναυπλίου.

4) Ιωάννη Σκλήρη, γενικό ιατρό του ΕΣΥ στο Π.Ι. Δρεπάνου, δεν υπήρξε η δυνατότητα να ορισθεί αναπληρωματικό μέλος από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας.

5) Δεμοίρου Αρετή, αστυνομικό υποδιευθυντή, διοικητή του Α.Τ. Άργους-Μυκηνών με αναπληρωτή τον Μπεκιάρη Γεώργιο αστυνόμο Α΄Διοικητή Α.Τ. Ναυπλίου.

Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Ναυπλίου, ο Πατούρας Στέφανος, υποπλοίαρχος Λιμεναρχείου Ναυπλίου με αναπληρωτή τον Κωνσταντόπουλο Νικόλαο ανθυποπλοίαρχο του ιδίου Λιμεναρχείου και για την περιοχή δικαιοδοσίας Αρχαίας Επιδαύρου ο Ζυγούρης Μάρκος, σημαιοφόρος λιμεναρχείου Αρχαίας Επιδαύρου με αναπληρωτή τον Κυριάκη Θεόδωρο, σημαιοφόρο του ιδίου Λιμεναρχείου.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια