Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αργολίδας για το θάνατο του Κώστα Παπαθεοδώρου

Ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας της Ν.Ε. Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η απώλεια του Κώστα Παπαθεοδώρου συγκίνησε και προκάλεσε αισθήματα θλίψης όχι μόνο στους συγγενείς και φίλους του, αλλά και σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων που τον γνώρισαν όλα αυτά τα χρόνια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Για όλους αυτούς, ο Κώστας υπήρξε ένας άνθρωπος σεμνός και προσηνής, με πηγαίο χιούμορ και αθεράπευτη αισιοδοξία.

Στον τομέα της επιστημονικής του δραστηριότητας ήταν για πολλά χρόνια πρωτοπόρος στην περιοχή μας. Σε ένα τομέα, επιπλέον, που ασχολείται με μια απο τις πιο δραματικές πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης, που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει ακόμα ισχυρές προκαταλήψεις και κοινωνικό στιγματισμό.

Η προσφορά του όμως στη κοινωνία μας υπήρξε πολύ πιο ευρύτερη.

Ήταν άνθρωπος με βαθειά καλλιέργεια και πνευματικές ανησυχίες και είχε δραστήρια συμμετοχή σε μερικές απο τις πιο σημαντικές πολιτιστικές δράσεις και πρωτοβουλίες του τόπου μας (ήδη απο την εποχή του ΠΟΑ).

Για πολλούς απο εμάς υπήρξε επίσης για πολλά χρόνια αγαπητός φίλος και σύντροφος στην πορεία της Ανανεωτικής Αριστεράς, απο τα μαύρα χρόνια της Χούντας, στο Ρήγα Φερραίο, στο ΚΚΕ (Εσωτ), στον ενιαίο Συνασπισμό και στο ΣΥΡΙΖΑ.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, ιδιαίτερα στην οικογένειά του, για την οδυνηρή απώλεια.

Η ΝΕ Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,
Το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αργολίδας

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια