Συλλυπητήρια από το “Χορόσημο” για το θάνατο του Νικόλα Ταρατόρη

Το Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σωματείο Χορόσημο εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια για το θάνατο του Νικόλα Ταρατόρη τόσο στην οικογένεια του όσο και στη στέγη του πολιτιστικού έργου του στον τόπο μας, την Πολιτιστική Αργολική Πρόταση.

Το έργο του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας μεγάλο και η καλλιτεχνική του ματιά χαρακτηριστική. Αυτό που θέλουμε να περιγράψουμε με λίγα λόγια είναι η αμέριστη συνδρομή που είχαμε από τον Νικόλα Ταρατόρη στα πρώτα βήματα της δικής μας δράσης. Όταν η Πολιτιστική Αργολική Πρόταση, οι Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους και το Χορόσημο συναντήθηκαν τον Ιανουάριο του 2015 στο θέατρο του Μπουσουλοπούλειου Γυμνασίου σε κοινή εκδήλωση. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που χωρίς δεύτερη σκέψη και τοπικές προκαταλήψεις έδωσε τον χώρο και τις συμβουλές του στο νεοσύστατο τότε Χορόσημο να παρουσιάσει τις δυνατότητές του στην πρώτη εμφάνισή του στο πολιτιστικό τοπίο.

Η συνεργασία αυτή παραμένει ορόσημο στην πορεία του Σωματείου μας και η θλίψη μας είναι βαθύτατη για το χαμό του.

Καλό Παράδεισο

Ράλλης Γιώργος

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια