Αργότερα θα ανοίξουν την Τρίτη σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί στο Δήμο Άργους-Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών ανακοίνωσε την παράταση της ώρας έναρξης των μαθημάτων, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, κατά δύο ώρες, για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας.

Η παράταση αποφασίστηκε για λόγους ομαλής μετακίνησης και ασφάλειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των χαμηλών θερμοκρασιών, με αποτέλεσμα τη δημιουργία παγετού.

O Δήμος Άργους-Μυκηνών εξέδωσε ανακοίνωση και για την παράταση στην ώρα έναρξης της προσέλευσης των νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς την Τρίτη 19/1:

“Για λόγους ασφάλειας των βρεφών και νηπίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των χαμηλών θερμοκρασιών, με αποτέλεσμα την δημιουργία παγετού, με απόφαση Δημάρχου δίνεται παράταση στην ώρα έναρξης προσέλευσης νηπίων/βρεφών, για την Τρίτη 19-1-2021.

Η προσέλευση σε όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Άργους –Μυκηνών θα γίνει στις 10 π.μ., προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή μετακίνηση των παιδιών και των γονέων.”

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια