Με click in shop ανοίγουν τα καταστήματα – Με click away στις “κόκκινες περιοχές”

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων η οποία με πλειοψηφία αποφάσισε να εισηγηθεί το άνοιγμα των καταστημάτων με τη μέθοδο του click in shop, ανάλογα με την κατηγορία δραστηριότητας, τη Δευτέρα 18/1.

Το άνοιγμα των καταστημάτων θα ισχύσει για τις περιοχές όπου έχει επιβληθεί αυστηρό lockdown μόνο με τη μέθοδο του click away. Η Αργολίδα βρίσκεται μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας σε καθεστώς αυστηρού lockdown και άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί σε ποιο καθεστώς θα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας και μετά.

Επίσης ανοίγουν και τα mall.

Η διαδικασία προϋποθέτει την αποστολή sms και δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 2 ώρες. Επίσης ο αριθμός των ατόμων που θα μπορούν να είναι ταυτόχρονα στο κατάστημα, εξαρτάται από το εμβαδόν.

Όσον αφορά στον τρόπο που θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά, αυτό θα διευκρινιστεί το απόγευμα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της επιδημίας, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια