Δήμος Τρίπολης: Απαγόρευση προσέλευσης πωλητών από την Αργολίδα στις λαϊκές αγορές

 

O Δήμος Τρίπολης έχοντας υπόψη:

α) Την με αριθ. Δία/Γ. Π.οικ. 2333 ΚΥΑ (ΦΕΚ 5318/2021) “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς αντιμετώπιση της διασποράς τον κορωνοϊού COVID-19”

β) Την με αριθ. Δ1αΙΓΠ.οικ. 2331 ΚΥΑ (ΦΕΚ 541Β/2021) ‘Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στον Δήμο Σπάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19″

ενημερώνει τους δραστηριοποιούμενος στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου, οι οποίοι προέρχονται από την Π.Ε. Αργολίδας και από το Δήμο Σπάρτης να μην προσέλ0ονν στις λαϊκές αγορές της 16ης/1/2021. Εάν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί από τα ελεγκτικά όργανα παράβαση των ανωτέρω, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις και πρόστιμα στους παραβάτες.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

1 σχόλιο

  1. Ευτυχως που εκανε αυτο ο δημαρχος και θα γλυτωσει τον κορονοιο !,!!!…. κατα τα αλλα οι λαικατζηδες κανουν ολοι τεστ και πανε και πουλανε στην αθηνα των πεντε εκατομυριων !,!!!! Που δεν φοβουνται !,!!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια