Καρούζος, Δρούγκας: Ρεκόρ μεθοδεύσεων από τους κ.κ. Νίκα και Μαλτέζο για τον Ερασίνο

Oι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας, οι οποίοι ήταν και οι μοναδικοί οι οποίοι ψήφισαν στο ΠεΣυ Πελοποννήσου κατά των έργων στον Ερασίνο, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και μιλούν για μεθοδεύσεις του Π. Νίκα και του Ι. Μαλτέζου…

Ο Χρήστος Καρούζος (“Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο”) και ο Δημοσθένης Δρούγκας (“Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου”) επισημαίνουν ότι δεν προσκλήθηκαν στη συνάντηση που έγινε στην Π.Ε. Αργολίδας και δηλώνουν ότι θα φέρουν ως θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο την αίτηση ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.

Οι κοινή τους δήλωση:

Με έκπληξη είδαμε δημοσιεύματα στα ΜΜΕ της Αργολίδας αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φίλους του υγροτόπου Νέας Κίου, που αφορούσαν συνάντηση των φίλων του υγροτόπου με τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ.κ. Νίκα και Μαλτέζο, συνάντηση για την οποία ποτέ δεν λάβαμε πρόσκληση για να παρευρεθούμε.

Με ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη είδαμε, μετά το πέρας της συνάντησης, ανακοινώσεις απ’ την πλευρά του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, που μιλούσαν για “επαναπροσέγγιση και συνενόηση” για το θέμα του Ερασίνου, μεταξύ των σχεδιασμών της περιφέρειας και των φίλων του υγροτόπου.

Κατόπιν αυτών:

1. Διαμαρτυρόμαστε για την αντισυναδελφική και αντιθεσμική συμπεριφορά του κ. Μαλτέζου, που δεν προσκάλεσε τους δύο διαφωνούντες με τον σχεδιασμό της περιφέρειας για το θέμα του Ερασίνου, περιφερειακούς συμβούλους της Αργολίδας.

2. Καταγγέλουμε τις μεθοδεύσεις της περιφερειακής αρχής, η οποία προσπαθεί να υλοποιήσει πάση θυσία τον καταστροφικό της σχεδιασμό, αγνοώντας ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού της Αργολίδας.

3. Δηλώνουμε ότι θα φέρουμε σαν θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο την αίτηση ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, μετά την ομόφωνη αντίθεση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους – Μυκηνών στον καταστροφικό σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι
Δρούγκας Δημοσθένης
Καρούζος Χρήστος

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια