Ανεξαρτητοποιήθηκαν 6 δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπλιέων από την παράταξη Αναγνωσταρά

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης κατέθεσαν στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων έξι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ναύπλιο. Πρωτεύουσα ξανά» του Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Πρόκειται για τους: Βαγγέλη Λαμπρόπουλο, Χάρη Κατερινάκο, Δημήτρη Καραγιάννη, Γιώργο Δικαίο, Αδριανό Δήμα (Μπακέτο) και Γιώργο Καρμανιόλα.

Είχε προηγηθεί πριν από μερικούς μήνες η ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη του Δημήτρη Μπακέα. Πλέον, στο πλευρό του Π. Αναγνωσταρά έχουν παραμείνει οι: Κώστας Νικολάου, Παναγιώτης Θεοδωρακίδης, Γιώργος Μπουζαλάς, Γιώργος Περράκης.

Στο κείμενο της ανεξαρτητοποίησης οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν:

“Με την παρούσα επιστολή μας σας γνωρίζουμε ότι αποχωρούμε από την δημοτική παράταξη «Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά») με την οποία εκλεχθήκαμε κατά τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019, αναγκαζόμενοι προς τούτο για λόγους πολιτικούς.

Η συστράτευση μας στο συνδυασμό “Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά” υπαγορεύθηκε από την αγάπη για την πόλη μας, από γνώση και προβληματισμό για την αντιμετώπιση των αναγκών και των προβλημάτων της, από ένα καθαρό όραμα για την πορεία της πόλης και τις αστείρευτες προοπτικές της.

Σκοπός της αντιπολιτεύσεως, πολλώ δε μάλλον της μείζονος, σε κάθε δημοτικό συμβούλιο αποτελεί η κριτική επί των θέσεων και, πεπραγμένων της συμπολίτευσης και η κατάθεση αντιπροτάσεων για το καλό κατ την πρόοδο του δήμου και των δημοτών.

Οφείλει η αντιπολίτευση να πιέζει, να απαιτεί, να διεκδικεί όλα όσα θα δώσουν λύσεις στα χρόνια προβλήματα τον Δήμου μας και θα δημιουργήσουν τις αναγκαίες συνθήκες για την ανάκαμψη αυτού σε όλους τους τομείς. Όλα αυτά δεν κατέστη δυνατόν να επιτευχθούν έως σήμερα από την παράταξη της οποίας αποτελούσαμε μέλη, παρά μόνον με αποσπασματικές παρεμβάσεις, πιέσεις, άσκηση κριτικής και κατάθεση προτάσεων πολλών εξ ημών ατομικά και όχι βάσει κάποιας οργανωμένης και συλλογικής προσπάθειας.

Διαχωρίζοντας από σήμερα τη θέση μας από την παράταξη «Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά», αισθανόμαστε συνεπείς έναντι των συνδημοτών μας που μας εμπιστεύθηκαν και. μας τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και έτοιμοι να συμβάλουμε στην δημιουργία μιας νέας δημοτικής παράταξης η οποία επιθυμούμε να αποτελέσει ισχυρό πόλο συσπείρωσης νέων και καταξιωμένων πολιτών της τοπικής κοινωνίας. Πολιτών οι οποίοι έχουν αποδείξει την αξία τους μέσα από την προσωπική κατ επαγγελματική τους πορεία και είναι έτοιμοι να προσφέρουν με την εμπειρία, τις γνώσεις και το ήθος τους στην επίτευξη τον κοινού μας στόχου που δεν είναι άλλος από την επανεκκίνηση τον Δήμου μας ώστε να αποκτήσει τη θέση που πραγματικά τον αξίζει.

Οφείλουμε στις επερχόμενες γενιές να παραδώσουμε έναν Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και των πολιτών του. Θέλουμε και μπορούμε να το πετύχουμε!

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.”

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια