Η Ερμιονίδα πενθεί για το θάνατο του Τάσου Ελένη

Θλίψη σκόρπισε στην Ερμιονίδα ο θάνατος του Τάσου Ελένη το μεσημέρι της Κυριακής 10 Ιανουαρίου. Ενός ανθρώπου που διακρίθηκε για την επί δεκαετίες προσφορά του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος που διατηρούσε στενές σχέσεις μαζί του δήλωσε για την απώλεια του Τάσου Ελένη:

Σήμερα, λίγο βιαστικά, “έφυγε” για τη γειτονιά των Αγγέλων, ο συνάδελφος, ο συναγωνιστής στους κομματικούς και αυτοδιοικητικούς αγώνες, ο φίλος Τάσος Ελένης.

Πάνω 40 χρόνια προσωπικής σχέσης με τον Τάσο και την αγαπημένη του Άννα τελείωσαν σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι.

Βαθύς πόνος, μεγάλη στεναχώρια, πολλή θλίψη.

Ας δώσει ο Θεός δύναμη και κουράγιο στην αγαπημένη του σύζυγο Άννα, που στάθηκε δίπλα του πάνω από 50 χρόνια, παρά τα προβλήματα υγείας που και η ίδια αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια.

Θερμά Συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γενέτειράς του, της Κοιλάδας που θα τον σκεπάσει.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 15.00 στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Κοιλάδας, με τήρηση όλων των κανόνων που προβλέπονται από τις αρμόδιες αρχές λόγω covid 19.

Αντί στεφάνων η οικογένεια, παρακαλεί, να καταθέσει ό,τι επιθυμεί ο καθένας υπέρ του ειδικού δημοτικού σχολείου Κρανιδίου σε κυτίο που θα τοποθετηθεί στην είσοδο του Ι. Ναού.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια