Ανδρέας Πουλάς: Στηρίξτε επιτέλους τους παραγωγούς κλημεντίνης

Δήλωση του Ανδρέα Πουλά, βουλευτή Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής

Από  τις αρχές Δεκέμβρη έχουμε επισημάνει στην κυβέρνηση το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι παραγωγοί κλημεντίνης της Αργολίδας λόγω της πανδημίας, του απαγορευτικού και της προσβολής των μανταρινιών  από την μονίλια. Μάλιστα στις 21 Δεκεμβρίου 2020 με επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  ζήτησα την άμεση οικονομική ενίσχυση των παραγωγών κλημεντίνης προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις.

Όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η κατάσταση σήμερα, επανερχόμαστε και προτείνουμε την άμεση οικονομική ενίσχυση των παραγωγών, μέσω των μέτρων στήριξης της οικονομίας λόγω COVID-19, η οποία είναι η πιο πρόσφορη και η πλέον άμεση και η οποία θα πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα γιατί τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Καλούμε τον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να επιληφθεί του θέματος, ώστε χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις να προχωρήσει άμεσα η οικονομική στήριξη των παραγωγών κλημεντίνης του Ν. Αργολίδας αλλά και όλης της χώρας.

Ως Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανάδειξη και την άμεση επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια