Ξεκίνησε η 24ωρη υδροδότηση του Αραχναίου με πόσιμο νερό

Η Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για το Αραχναίο, καθώς από σήμερα θα υδροδοτείται 24 ώρες το 24ωρο και οι κάτοικοι του θα απολαμβάνουν το νερό, χωρίς να περιμένουν τις υδροφόρες… Χωρίς να περιμένουν να έρθει συγκεκριμένα μία ώρα για να προλάβουν να ανοίξουν τις βρύσες τους.

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες μέρες του Αραχναίου και για ένα από τα σπουδαιότερα έργα της σημερινής δημοτικής αρχής.

Το παρόν στην έναρξη υδροδότησης του Αραχναίου έδωσαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο διευθυντής και υπάλληλοι της ΔΕΥΑΝ.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ιδιαίτερα συγκινημένος μιας και πρόκειται και για τον τόπο καταγωγής του δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Ο στόχος της δημοτικής αρχής ήταν η δημοτική ενότητα Μηδέας να έχει όσο το δυνατόν συντομότερα πόσιμο νερό. Υδροδοτήσαμε την Αγία Τριάδα και τα υπόλοιπα χωριά και ήρθαμε σήμερα να υδροδοτήσουμε το πιο ακριτικό χωριό του Δήμου μας, το Αραχναίο.

Πόσιμο νερό για το Αραχναίο σημαίνει επόμενη μέρα, με αισιοδοξία, αλλαγή στην καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και στην ποιότητα της ζωής τους. Ο τόπος καταγωγής μου που είναι η κοινότητα του Αραχναίου, ποτέ δεν είχε γνωρίσει πως είναι η ζωή με νερό καθημερινά 24 ώρες. Πολλές φορές είχε νερό μία φορά την εβδομάδα.

Αγωνιστήκαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν από την ανάθεση της μελέτης έως και σήμερα που το έργο είναι τελειωμένο, είτε ήταν υπάλληλοι, είτε αιρετοί, όπως οι πρόεδροι της ΔΕΥΑΝ, ο Άλεκος ο Λυκομήτρος και ο Γιώργος ο Καχριμάνης. Επίσης αυτούς που είχαν φτιάξει τα δίκτυα πριν, τις πρώην Δημάρχους κυρίες Τζιάρου και Νάσσου.

Σε λίγο καιρό θα ξανα είμαστε στ ο ίδιο σημείο για να υδροδοτήσουμε το Μάνεσι, τα Δενδρά, την Πουλλακίδα. Το μυαλό μας είναι στην υδροδότητση της Κάντιας και των Ιρίων, υπάρχει φάκελος ολοκληρωμένος από την ΔΕΥΑΝ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Συγχαρητήρια σε όλους, είναι μία πάρα πολύ σημαντική μέρα για όλους μας σήμερα, μέσα σε αυτή την δυσκολία που περνάμε”.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια