Κατασχέσεις από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου παράνομων αλιευτικών εργαλείων και αλιευμάτων

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται από τo Λιμεναρχείο Ναυπλίου με στόχο την καταπολέμηση της παράνομης αλιευτικής δραστηριότητας και την προστασία τωv αλιευτικών πόρων, κατά τις βραδινές ώρες της 23ης Δεκεμβρίου έγινε από περιπολικό  σκάφος της Υπηρεσίας έλεγχος κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος αλίευε με στατικά αλιευτικά εργαλεία τα οποία ποντίζονται στη θάλασσα (άκαμπτοι κυλινδροειδείς θάλαμοι) σε μη επιτρεπόμενο θαλάσσιο χώρο και χωρίς τις απαιτούμενες άδειες.

Κατασχέθηκαν 126 τεμάχια άκαμπτοι κυλινδροειδής θάλαμοι καο αλιεύματα τα οποία αλιεύθηκαν παράνομα ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Όπως αναφέρει το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, ανάλογοι έλεγχοι και δράσεις θα συνεχιστούν σε όλη την περιοχή αρμοδιότητας με σκοπό την προστασία του οικοσυστήματος, των ιχθυαποθεμάτων αλλά και της νόμιμης – επιτρεπομένης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής χρήσης αλιευτικών εργαλείων και μέσων.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια