Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Αργολίδας για δωρεές στη μνήμη του Ευθύμιου Λεωνίδα

Ευχαριστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας

Βαθύτατη  θλίψη και οδύνη προκάλεσε η αναγγελία του θανάτου του ιατρού Ευθύμιου Λεωνίδα,  στο ΔΣ και σε όλο το προσωπικό του Γ.Ν. Αργολίδας.

Υπηρέτησε στην ουρολογική κλινική στο Άργος από το 1981-2007 ως υπεύθυνος Διευθυντής της.

Εργάσθηκε  σκληρά, επίμονα και δημιουργικά και επί των ημερών του η ουρολογική κλινική αναβαθμίστηκε και εδραιώθηκε ως μία σύγχρονη περιφερειακή ουρολογική κλινική.

Ως άνθρωπος  διακρινόταν για το ήθος του την σεμνότητά του και την άψογη συνεργασία που είχε με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στην Ν Μ Άργους ήταν ξεχωριστή και επιτυχημένη.

Το ΔΣ του Νοσοκομείου Αργολίδας  τον  ευχαριστεί για την  σημαντικότατη αυτή προσφορά, η οποία επισφραγίστηκε με τη δωρεά του εξοπλισμού του ιδιωτικού του ιατρείου και των χρημάτων που δόθηκαν εις μνήμη του αντί στεφάνων υπέρ της Ουρολογικής κλινικής.

Επιπροσθέτως ευχαριστεί την κόρη του, Λεωνίδα Μαρία και τον Μανωλιτζά Κωνσταντίνο για τη δωρεά μίας συσκευής  BIPAP με μάσκες Medium & Large για την Καρδιολογική Κλινική της Ν.Μ. Άργους.

Η Διοικήτρια Γ.Ν. Αργολίδας Μαρία Σαρίδη

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια