Διενέργεια μοριακών τεστ ανίχνευσης κορονοϊού σε εκπαιδευτικούς της Αργολίδας

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, από τις 8.30 μμ έως τις 11.30 πμ, θα διενεργηθούν μοριακά τεστ ανίχνευσης για τον covid 19, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας (Παραλιακή οδός Ναυπλίου – Ν.Κίου), για τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Άργους–Μυκηνών, Ναυπλίου και Επιδαύρου,  καθώς και για το προσωπικό των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και της Π.Ε. Αργολίδας.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, από τις 8.30 μμ έως τις 11.30 πμ, θα  διενεργηθούν μοριακά τεστ ανίχνευσης για τον covid 19 στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμιονίδας, το οποίο συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, σε εκπαιδευτικούς που διαμένουν στην περιοχή.

Τις δράσεις οργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας σε συνεργασία με την Επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδας κ. Νέλλα Αικατερίνη, Πνευμονολόγο Ν.Μ. Ναυπλίου, τις  Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και  το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια