Χρήστος Καρούζος: Απογοήτευση για τη στάση του κ. Νίκα για τον Ερασίνο

Σχόλιο του Χρήστου Καρούζου, περιφερειακού συμβούλου Π.Ε. Αργολίδας με την παράταξη «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο»

Είχε δηλώσει ότι αν ο Δήμος Άργους-Μυκηνών εκφράσει αντίθετη άποψη για τα έργα (!) στον Ερασίνο «εδώ είμαστε για να ανακαλέσουμε την απόφασή μας» (η οποία ενέκρινε το περιβαλλοντικό έγκλημα στον Ερασίνο).

Αυτά τα δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κος Νίκας.

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και η δημοτική κοινότητα της Νέας Κίου δήλωσαν αντίθετοι στις επεμβάσεις, με τη μορφή που προτείνονται, στον Ερασίνο.

Υπέβαλλα αίτηση για να ανακληθεί η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και υπέβαλλα και σχετική ερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 7ης Δεκεμβρίου 2020.

Η απάντηση του Περιφερειάρχη: «Ο Δήμος άφησε έξι-οκτώ μήνες το θέμα να κοιμάται», «Υπάρχουν και αντίθετες απόψεις», «Να κάνετε προσφυγή». Αρνήθηκε να τηρήσει το λόγο του.

Απογοητεύτηκα βαθύτατα.

Εκτός από πολιτικός είναι και εκπαιδευτικός (φιλόλογος). Είναι γνώστης και από αυτό της Dignitas (της αξιοπρέπειας με την πολιτική έννοια) των πολιτικών ανδρών που παιδαγωγούν με τη στάση τους.

Ανεξάρτητα από πολιτικές θέσεις, συγκρούσεις και καθημερινές στάσεις, με απογοήτευσε.

Λυπάμαι.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια