Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δ. Μπακέας από την παράταξη Αναγνωσταρά: “H δημοτική αρχή κινείται σε σωστό προσανατολισμό”

Ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων Δημήτρης Μπακέας, με επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους δημοτικούς συμβούλους, ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη “Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για “πολιτικούς λόγους”.

Ο κ. Μπακέας (ο οποίος στο παρελθόν ήταν σύμβουλος με την παράταξη Κωστούρου, αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ), αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η συνείδηση του και η ιδεολογία του δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο λειτουργίας της παράταξης που έχει εκλεγεί. Επίσης, ότι οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής κινούνται σε σωστό προσανατολισμό…

Όπως αναφέρει ο Δ. Μπακέας:

Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης και δηλώνω ότι πολιτικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την Δημοτική παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ με την οποία αναδείχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές τις 26ης Μαϊου 2019 του Δήμου Ναυπλιέων.

Από εδώ και στο εξής στο Δημοτικό Συμβούλιο θα λειτουργό ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, παραμένοντας ενεργός και μάχιμος με διαρκή παρουσίασε ότι αφορά τα προβλήματα του τάσου μας.

Η συνείδηση μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο λειτουργίας της παράταξης που έχω εκλεγεί.

Κάνω λοιπόν σαφές ότι από την θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσω να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς την σωστή κατεύθυνση, να ασκώ καλοπροαίρετη κριτική, να καταθέτω προτάσεις και να προσπαθώ για το καλό του Δήμου και τα συμφέροντα των Δημοτών.

Πιστεύω οτι οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής κινούνται σε σωστό προσανατολισμό και αυτό το αναφέρειs γιατί ένα μεγάλο ποσοστό των θεμάτων που έρχονται στα Δημοτικά Συμβούλια και στα Νομικά Πρόσωπα που συμμετάσχω ψηφίζω θετικά κάτι που θεωρώ σωστό, γιατί σε όποια θέση και αν σε έχουν κατατάξει οι συνδημότες σου, πρέπει όλοι να στηρίζουμε το σωστά για το καλό του Δήμου μας.

Αυτό πράττω έτσι και αλλιώς όλα αυτά τα χρόνια του είμαι Δημοτικός Σύμβουλος.

Έτσι σήμερα ενώπιον του σώματος δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ και παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Το τι θα πράξω στο μέλλον είναι πολύ νωρίς για να το αποφασίσω.

Είμαι πεπεισμένος ότι πράττω αυτό που η συνείδηση μου επιτάσσει.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Δημήτριος Γ. Μπακέας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων

2 σχόλια

  1. Τελικά ο Λάκης ο Μπαρού έχει κάνει ολόκληρη πολιτική σχολή. Στα χνάρια του βαδίζουν κι άλλοι. Με μεταγραφές, πότε με τον έναν πότε με τον άλλο. Και καλά κάνουν αφού έχουν μεγάλο κοινό που τους ακολουθεί ωσάν τα πρόβατα…

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια