Γ. Γκιόλας: Την παταγώδη αποτυχία της Κυβέρνησης σε Υγεία, Οικονομία ομολογεί ο Προϋπολογισμός 2021

Στην ομιλία του στη Βουλή κατά την συζήτηση για τον Προυπολογισμό του 2021, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αργολίδας κατέγραψε με σαφήνεια την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η Οικονομία της χώρας από τις αποφάσεις του Κυβερνητικού επιτελείου.

* Η ύφεση καλπάζει στο 11,7% με οδυνηρά αποτελέσματα για τον κόσμο της εργασίας.

* Πλήρης εγκατάλειψη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας με συνέπεια δραματική αύξηση κρουσμάτων και θανάτων.  Αποδεικνύεται φενάκη η δήθεν αύξηση των ΜΕΘ. Το 80% των προγραμματισμένων χειρουργείων ματαιώνονται. Μένουν έκθετοι και απροστάτευτοι ασθενείς από σοβαρές παθήσεις. Αναμενόμενη και δίκαιη η αγανάκτηση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

* Παντελής αδιαφορία για την Δημόσια Εκπαίδευση. Κλειστά σχολεία, προβληματική τηλεκπαίδευση, ανεκμετάλλευτοι οι χώροι για αποσυμφόρηση των τάξεων.

*Προκλητική αδιαφορία επίσης  για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αφέθηκαν στο έλεος της πανδημίας οι καθημερινά μεταφερόμενοι στις δουλειές τους.

* Σε αφανισμόοδηγούνται μαθηματικάοι  περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις  λόγω έλλειψης επαρκών ενισχύσεων.  Στρατιές ανέργων, με ταυτόχρονη μείωση των επιδομάτων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την ομιλία του Γ. Γκιόλα:

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια