Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου διαφήμιζε μυλοκόπι αλλά… ενημέρωνε κατ΄ ιδίαν ότι είναι κρανιός

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το ότι το ψάρι μυλοκόπι που διαφήμιζε ότι θα πουλήσει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου είναι τελικά κρανιός ιχθυοτροφείου, υπάρχει επίσημη ανακοίνωση…

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο αναφέρει ότι σε αυτούς που ενδιαφέρονταν να το αγοράσουν ενημέρωνε ότι δεν πρόκειται για μυλοκόπι (όπως ανέφερε δηλαδή η διαφήμιση) αλλά για κρανιό ιχθυοκαλλιέργειας…

Η ανακοίνωση: 

“Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου οφείλει να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους προς αποφυγή άρσης πάσης παρεξηγήσεως ότι η συγκεκριμένη δράση που αφορούσε την διάθεση του συγκεκριμένου ψαριού ότι είναι κρανιός ιχθυοκαλλιέργειας όπως το είχαμε τονίσει επανειλημμένως σε όσους είχαν ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο ψάρι.”

3 σχόλια

  1. Καταρχήν, με ποια αγορανομική άδεια γίνονται πωλήσεις τροφίμων και δε νωπών ή κατεψυγμένων και οσπρίων. Υγειονομικός έχει πραγματοποιηθεί έλεγχος από τους αρμόδιους φορείς; Πώς και πού συντηρούνται και φυλάσσονται τα τρόφιμα; Τί υγειονομικά κριτήρια τηρούνται; Μιλάμε για ευπαθή προϊόντα. Δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το μυλοκόπι από τον κρανιό! Ντροπή!!!!

  2. To Ε.Κ δεν έχει καμία δουλειά να πουλάει προϊόντα, μετατρέποντάς το σε μπακάλικο, αν θέλει ο “κύριος” Μπαρού και το σινάφι του να βοηθήσουν τον κόσμο, (τους έπιασε ο πόνος) να βάλει τα σωματεία να συγκεντρώσουν τρόφιμα και να τα διανείμουν στους άνεργους, στους άπορους και γενικός στον οποιοδήποτε έχει πρόβλημα. Έτσι όπως πάνε θα ανοίγουν και βαρέλια με παστή λακέρδα …έλεος.

    14

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια