ΛΑΕ: Παραπέμπονται σε δίκη δύο αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών στην Αργολίδα

Δύο κάτοικοι της Αργολίδας, ο Παντελής Κοκκινόπουλος και ο Δημήτρης Αθανασάκος, πρόκειται να δικαστούν στις 2 Φεβρουαρίου 2021 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου για παρεμπόδιση πλειστηριασμών το καλοκαίρι του 2017.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα: “Ακόμα και εν μέσω πανδημίας συνεχίζουν τις διώξεις εναντίον αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών”:

Μπορεί η Πανδημία να έχει σταματήσει την οικονομική δραστηριότητα, μπορεί να απαγορεύονται οι διαδηλώσεις και οι συναθροίσεις πέραν των τριών ατόμων, όμως οι διώξεις κατά αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών συνεχίζονται κανονικά.

Στις 2-2-2021 παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου, με κατηγορίες που περιλαμβάνουν τον μισό Ποινικό Κώδικα, για παρεμπόδιση πλειστηριασμών, που είχαν προγραμματιστεί για τις 26-7-2017.

Ο στόχος όλων αυτών των διώξεων είναι ο εκφοβισμός των πολιτών, ώστε να μην αντιδρούν στις πολιτικές λιτότητας, αλλά και στους μαζικούς πλειστηριασμούς που πρόκειται να διεξαχθούν από 1-1-2021 με βάση τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συντρόφους Π. Κοκκινόπουλο και Δ. Αθανασάκο.

Είμαστε όλοι μαζί και η απάντησή μας θα είναι η συνέχιση των αγώνων.

Δεν θα τους περάσει.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια