Ξενάγηση σε 52 σημεία του Ναυπλίου από το www.nafplio-tour.gr

Ο Δήμος Ναυπλιέων παρουσιάζει ένα “ταξίδι” σε 52 σημεία ενδιαφέροντος της ιστορικής πόλης, μέσω του κινητού και του υπολογιστή…

Το “Nafplio Virtual Tour” δίνει τη δυνατότητα μιας εικονικής απόδρασης εν μέσω καραντίνας. Μέσα από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σας, μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα ιστορικά μνημεία της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, αρκεί να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.nafplio-tour.gr.

Μέσω της διαδικτυακής αυτής εφαρμογής ψηφιακής περιήγησης που ανέπτυξε ο Δήμος, περιηγείστε σε εμβληματικά σημεία του Ναυπλίου, όπως η Πλατεία Συντάγματος, ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνα και το Αρχαιολογικό Μουσείο και ανακαλύπτετε κάποια από τα «μυστικά» της, όπως η Οικία Άρμανσμπεργκ, η Πύλη Σαγρέδου ή ο Τουρκικός Μεντρεσές.

Ο Δήμος Ναυπλιέων μέσω του Naflpio Virtual Tour σας προσκαλεί σε μια βόλτα σε τουριστικά αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά μνημεία, εκκλησίες, μουσεία και πλατείες μέσα από φωτογραφίες και πανοραμικές απεικονίσεις 360ο καθώς επίσης και μέσα από σύντομες και ενδιαφέρουσες ηχητικές αφηγήσεις.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 5 γλώσσες.

Παράλληλα, με την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις, δίνεται και πάλι η ευκαιρία να περπατήσετε τα γραφικά στενά του Ναυπλίου και να ξεναγηθείτε μέσω της ίδιας εφαρμογής, αξιοποιώντας τη δυνατότητά της να εντοπίζει τη θέση σας μέσω GPS και να σας παρέχει πληροφόρηση για τα σημεία ενδιαφέροντος που συναντάτε.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια