Προσφορά του περιοδικού “Έπαθλο” σε νέους αναγνώστες…

Όπως αναφέρεται από το περιοδικό “Έπαθλο”, το οποίο εκδίδεται στην Αργολίδα και περιλαμβάνει θέματα από την Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα, για τα ταξίδια, την παράδοση, τον πολιτισμό: 

Κάντε like στη σελίδα μας και κερδίστε τις εκπτώσεις!

Αγαπητοί αναγνώστες,

Μπορεί τα ταξίδια όπως τα ξέραμε να έχουν προσωρινά αναβληθεί, τα ταξίδια όμως του νου δεν σταματούν ποτέ. Συντροφιά με τις λέξεις και τον ψηφιακό κόσμο έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τη νέα, ανανεωμένη και φιλική στον χρήστη ιστοσελίδα του περιοδικού, www.epathlo.gr.

Μέσα από όμορφες εικόνες και αφηγήσεις μπορείτε να ταξιδέψετε νοητά σε εκατοντάδες προορισμούς ανά την Ελλάδα ανασύροντας μνήμες ή αντλώντας έμπνευση για τα επόμενα ταξίδια σας. Ορεινές περιπλανήσεις, περιηγήσεις ειδικού ενδιαφέροντος και δραστηριότητες στη φύση θα σας κρατήσουν συντροφιά τις παράξενες αυτές μέρες που διανύουμε. Θα βρείτε ακόμη πλούσια θεματολογία αναφορικά με γιορτινά έθιμα, γαστρονομικές προτάσεις, τοπικά προϊόντα, οίνους και παραδοσιακές συνταγές να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας τις ημέρες της καραντίνας και των αλλιώτικων αυτών γιορτών.

Μπορείτε επίσης να γίνετε συνδρομητής μας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα συνδρομής, να ξεφυλλίσετε το νέο αλλά και παλαιότερα τεύχη μας και να τα παραγγείλετε στη μισή τιμή (2 ευρώ/τεύχος).

Σας προσκαλούμε ακόμη να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο Facebook όπου αναρτώνται καθημερινά επιλεγμένα ταξίδια και εξορμήσεις εποχής, και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό προβάλλοντας τη δουλειά μας και τις σπάνιες ομορφιές της ελληνικής φύσης, του πολιτισμού και των ανθρώπων του. Μπορείτε πάντα να μας στέλνετε τις δικές σας προτάσεις για τους αγαπημένους σας προορισμούς και μοναδικά ταξιδιωτικά θέματα που δεν τυγχάνουν ευρείας προβολής κι εμείς να τα συμπεριλάβουμε σε επόμενα τεύχη μας.

Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς κι αλληλέγγυοι, με το βλέμμα στραμμένο στο παρόν και πίστη σ’ ένα καλύτερο αύριο με υγεία, ταξίδια κι ανοιχτούς ορίζοντες. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε.

Νέες συνδρομές https://epathlo.gr/sindromi και στο τηλ. 27520 99700

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα σχόλια